logo Casalina

De Dijlespurters duiken 2022 in met nieuwe kleuren!

De Dijlespurters duiken 2022 in met nieuwe kleuren!
De nieuwe outfits van de Dijlespurters!

Het Dijlespurters Team VV uit Mechelen-Rumst is blij om hun nieuwe outfit voor 2022 te kunnen aankondigen! De geel-rood-blauwe kleuren liggen in het verleden, ze vonden het tijd voor iets anders! Met een ware metamorfose en enkele nieuwe sponsors willen ze hun jonge renners naar goede resultaten stuwen.

Ze beginnen het wielerseizoen met om en bij de vijftig jonge renners.

“We zijn bijzonder trots om te kunnen zeggen dat de meeste van onze sponsors ons ook nog het komend jaar steunen, meer zelfs Invigo heeft de plaats op de trui overgenomen. Kachels Cloetens heeft zijn vast plaatsje op de zijkant van de broek voor de komende jaren verzekerd. We verwelkomen zeer graag de firma Condaco op de achterkant van de broek”, wist bestuurslid Elfie Bal te vertellen. “Uiteraard danken we ook al onze andere sponsors: Van Mossel – Vervloet voor onze clubwagens, Containers Peppers, Binco, 3Action, Foto Focus, ICIT, BS belettering, Finaid, Delicious Burgers, ons Clublokaal ’t Hofke Van Lachene, Bedking, Tuinaanleg & onderhoud Marcel De Boeck en American Truck Service. Nieuwkomer Icon Wheels bezorgt ons voor komend wielerseizoen enkele sets wielen zodat we schijfremmen kunnen meenemen op stages, trainingen en wedstrijden. Ik wil hierbij zeker even benadrukken dat zonder sponsors een club niet verder kan en dus bij deze superbedankt voor hun steun. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen”, klonk het dankbaar.

Ook de wagens zien er in 2022 ietwat anders uit
Ook de wagens zien er in 2022 ietwat anders uit

Ze zijn qua kledij op zoek gegaan naar totaal iets anders, het werd finaal oranje-zwart.

“Op deze zoektocht hebben we ook een nieuwe kledingpartner gevonden met ‘Doltcini’. Meer nog, we passen niet alleen onze kleding aan maar zelfs de kleuren van ons logo. Onze clubwagens en vrijetijdskleding moeten er ook aan geloven, ook die krijgen logo’s in de nieuwe kleuren.”

Ook het clublogo onderging een verandering!
Ook het clublogo onderging een verandering!

Één gedachte over “De Dijlespurters duiken 2022 in met nieuwe kleuren!

  1. Mijn vader Cois Casteels , al,overleden sinds 1968-69, pas 67 toen, zette zich jaren in voor De Dijlespurters. Toen we nog in vrijbroekpark woonden kwamen renners zich bij ons regelmatig omkleedden. Waar is de tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *