logo Casalina

De AA Drink – Young Lions staan volgende winter paraat voor drie veldritten

De AA Drink – Young Lions staan volgende winter paraat voor drie veldritten
Mart Leyssens won vorige herfst in Baal bij de 12-jarige aspirantes voor Phebe Blieck en Juliette Battaile

De AA Drink – Young Lions organiseren komende winter drie veldritten respectievelijk op en rond de Balenberg en in domein Berentrode in Bonheiden. Vorige winter konden de beoefenaars van jeugd- en amateursporten amper hun gading vinden als gevolg van het coronavirus, de Young Lions hopen dat tegen komende herfst het tij ietwat gekeerd zal zijn.

Beginnen doen ze met de cross in Baal aan het Sven Nys Cycling Center. Net zoals vorige herfst zijn daar miniemen en aspiranten welkom. Voorts wordt er nog een promoreeks in het leven geroepen voor jongeren zonder vergunning vanaf acht tot veertien jaar. Daarna volgt een dubbel in het voorlaatste weekend van januari in Bonheiden in domein Berentrode. Op zaterdag 22 januari zijn de miniemen en aspiranten aan zet. Daags nadien op 23 januari is het de beurt, aan de amateurs, masters, nieuwelingen, junioren, beloften, elites z/c en dames.

“Als club vind ik dat we ons moeten inzetten om onze jeugd een mooie winter te geven, vandaar dat we na Nieuwjaar twee wedstrijden gaan organiseren. Dit ook omdat er na Nieuwjaar nog maar weinig op de kalender te vinden valt. Als we daarmee de jeugd hart onder de riem onder kunnen steken; dan is dat graag gedaan”, wist voorzitter van de AA Drink – Young Lions, Eddy Hedrickx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *