logo Casalina

Brain² Olympia-Tienen zoekt nieuw talent

Brain² Olympia-Tienen zoekt nieuw talent
Chepe Flussie uit Vaalbeek won en wint in de jeugdreeksen vaak

Brain² Olympia-Tienen zoekt renners. Vanaf hun zevende levensjaar kunnen renners mee komen fietsen op het verkeersvrije parcours aan de luchthaven van Goetsenhoven. Hun uitgebreide wegprogramma moet de ieder type renner wel aanspreken.

Gediplomeerde trainers begeleiden miniemen, aspiranten, nieuwelingen, en junioren. Individueel bijgestuurd en met groepstrainingen leert iedereen op eigen snelheid de kneepjes van het wielrennen. Ook tijdens de winter zijn er wekelijks trainingen voorzien en wordt er gewerkt aan de conditie en rijvaardigheden. “We zijn ook actief in het veld, op de piste en met de mountainbike. Je kan vrijblijvend enkele trainingen meemaken. Iedereen is meer dan welkom om ons team te versterken. Onze nieuwelingen nemen deel aan de Beker van België, aan nationale en internationale interclubs en aan de West Vlaanderen Cycling Tour. De junioren nemen deel aan de beker van België en rijden een zeer uitgebreid interclub- en rondeprogramma in binnen- en buitenland. Onze nieuwelingen en junioren gaan jaarlijks tijdens de Krokusvakantie op buitenlandse stage. Wil je in een familiale club, waar opleiding vooropstaat, terecht komen dan is Brain² Olympia-Tienen iets voor jou. Neem eens een kijkje op https://www.facebook.com/Brain2OlympiaTienen“, klonk het bij de ploeg.

Interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de verantwoordelijke via marc.coel@gmail.com. Ze contacteren je zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *