logo Casalina

Brain² Olympia Tienen zoekt gemotiveerde competitierenners

Brain² Olympia Tienen zoekt gemotiveerde competitierenners
Brain² Olympia Tienen is op zoek naar nieuwe renners!

Brain² Olympia Tienen is een opleidingsclub waar renners van 7 tot 18 jaar terecht kunnen om alle kneepjes van het vak te leren. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers worden er vanaf begin maart tot eind september wekelijks trainingen afgehaspeld op een verkeersvrije omloop aan het vliegveld van Goetsenhoven.

Ook tijdens de winter zijn er wekelijks trainingen voorzien en wordt er gewerkt aan de conditie en aan de rijvaardigheden. We zijn ook actief in het veld, op de piste en met de mountainbike. Je kan vrijblijvend enkele trainingen meemaken. Iedereen is meer dan welkom om het team te versterken.

“Onze nieuwelingen nemen deel aan de Beker van België, interclubs ook Internationaal) , de Tryptique Ardennais en aan de West-Vlaanderen Cycling Tour. De junioren nemen deel aan de Beker van België en rijden een zeer uitgebreid interclub en rondeprogramma in binnen- en buitenland. Door het uitgebreide programma krijgt iedereen de kans om zich te bewijzen in deze hoog aangeschreven wedstrijden. Jaarlijks trekken we met onze nieuwelingen en junioren op stage naar Spanje waar we de onze voorbereiding op het wegseizoen afronden. Wil je net als onze oud-renners Jasper Stuyven, Mathijs Paasschens, Corné van Kessel, Lionel Taminiaux en Stan Van Tricht deel uitmaken van een familiale club, waar opleiding vooropstaat? Dan is Brain² Olympia Tienen iets voor jou!”, klonk het gedecideerd bij de ploeg.

Neem zeker eens een kijkje op https://www.facebook.com/Brain2OlympiaTienen of op onze website.

Interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de verantwoordelijke via marc.coel@gmail.com. Het team contacteert je zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek.

Geef een reactie