logo Casalina

Brain² Olympia Tienen doet het in 2021 met 20 junioren en 19 nieuwelingen

Brain² Olympia Tienen doet het in 2021 met 20 junioren en 19 nieuwelingen
Brain² Olympia Tienen is op zoek naar nieuwe renners!

In het wielerseizoen 2021 treedt Brain² Olympia Tienen met twintig junioren en negentien nieuwelingen aan in competitie. Zowel in binnen- als buitenland zullen ze aan de slag gaan, of dat is tenminste het plan in deze onzekere tijden. Na een moeilijk 2020 hopen ze opnieuw een sfeervol gezelschap op de rails te krijgen en tussen het koersen en het plezier door links en rechts resultaten te behalen.

“Dat corona in 2020 sporen heeft achtergelaten is duidelijk. Het was een moeilijk jaar. We hebben toch wel enkele renners verloren die de motivatie niet meer konden opbrengen. Wat in die moeilijke tijden zonder vooruitzichten en weinig competitie wel te begrijpen valt. We hebben een hechte junioren- en nieuwelingengroep en zijn benieuwd tot wat ze in staat zijn. De sponsors die ons trouw bleven en blijven bedanken we bij deze enorm”, wist juniorenploegleider Benny Vanderbist.

De nieuwelingen nemen deel aan de Beker van België, aan nationale en internationale interclubs en aan de West Vlaanderen Cycling Tour. De nieuwelingen van Brain² Olympia Tienen bestaan uit Thibau Bosmans, Milan Briesen, Manuel Bulens, Rune Caes, Brent Coppers, Stan Craps, Seppe De Koninck, Stan Dens, Jordi Devroye, Jaro Dresselaers, Chepe Flussie, Jonas Gabriels, Lucas Goossens, Senne Herbots, Benjamin Holsbeeks, Bjarne Huygebaert, Fabian Sprimont, Yorben Stuyven en Daan Vander Elst.

Bij de junioren komt Arnar Vanstockstraeten uit Binkom over van het West-Vlaamse Zannata Galloo Team om hun zwart-blauwe rangen vervoegen. Samen met Arne Van Cauwenberghe, Remy Silvert, Viktor Nijs, Thiemen Adams, Stan Huyghe, Tuur Merens met zijn fanclub, Victor Stiers, Midas Hens, Sel Kestens, Lowie Bruyninckx, Oskar Dehairs, Bram Koninckx, Yarne Nulens, Arne Pauwels, Arnd Sinap, Viktor Vangrunderbeek, Jonas Vanhulst, Joris Vanwalleghem en Jordi Vranken zullen ze deelnemen aan de beker van België en rijden een zeer uitgebreid interclub en rondeprogramma in binnen- en buitenland. “We zijn klaar om het nieuwe seizoen te starten en hopen op een succesvol jaar”, klonk het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *