Q8 tempo oil banner

 

Bo Godart pakt eerste zegeruiker van het seizoen in Knesselare

Bo Godart pakt eerste zegeruiker van het seizoen in Knesselare
Bo Godart in actie Foto met dank aan Céline Geys Cyclingcphotography

Wielrenner Bo Godart (22) uit Lennik trof raak in de koers in Knesselare. Enkele weken geleden was het al bijna eens prijs voor de hardrijder die uitkomt voor het Davo-United Cycling Team, dat was in Bassevelde en daar overschreed hij als tweede de meet. Na ongeveer vijfentwintig kilometer reed Godart met een duo weg, druppelsgewijs vormt zich een kopgroep van acht waarvan de Pajot de snelste is.

Door corona en twee vallen kon Godart vorig jaar minder presteren als ie wou.

“Dit seizoen heb ik mij perfect kunnen voorbereiden en dat wil ik zeker laten opmerken. In Bassevelde werd ik al eens tweede na een hele koers ik de aanval. In Knesselare kreeg ik een ideale herkansing om wel als eerste te eindigen”, stak de primus van wal. “We bleven met zijn achten blijven nipt uit de greep van het peloton en sprinten voor de overwinning. Na reeds enkele behoorlijke resultaten ben ik wel heel tevreden om de overwinningsbloemen terug mee naar huis te kunnen nemen”, blikt de eerste kort terug op zijn wedervaren. “Knesselare en omgeving, de wedstrijden liggen mij blijkbaar wel, ik heb er al steeds goede resultaten gereden. Dat was zeer recentelijk weer het geval, ik stond paraat om mijn eerste overwinning van het seizoen te pakken. Met zijn achten bleven we nipt uit de greep van het peloton. Ik draag deze zege op aan mijn overleden pepe, die uitgerekend vandaag jaren is en die alles volgens mijn heeft gevolg van hierboven”, wist een gelukkige winnaar.

Bo start vrijdag in Vlierzeke en zondag in de Grote Prijs Sint-Niklaas. Daarna volgt een week stage in Spanje ter voorbereiding naar de ronde van Vlaams-Brabant.

 

Geef een reactie