logo Casalina

27ste editie Vlaams-Brabantse Pijl in Korbeek-Lo belooft vuurwerk op zondag 7 mei

27ste editie Vlaams-Brabantse Pijl in Korbeek-Lo belooft vuurwerk op zondag 7 mei
De 27ste Vlaams-Brabantse Pijl is er deze zondag 7 mei in Korbeek-Lo

Op zondag 7 mei is het weer zo ver de 27ste Vlaams-Brabantse pijl met aankomst in Korbeek-Lo dondert door het Leuvense. Deze nationale interclub behoort al even tot de Beker van België waardoor de organisatie van Koninklijke Veloclub Korbeek-Lo verzekerd is van de beste renners van het land. Vorig jaar haalde Steffen De Schuyteneer het voor Jonas Leemans en Thomas Davids in de spurt.

De wedstrijd heeft een lengte van 112 kilometer verdeeld over drie rondes van 22,8 kilometer en vier lussen van 10,9 kilometer. Het vertrek en de aankomst vinden plaats in de Pastoriestraat in Korbeek-Lo. Deze wedstrijd zal door Pellenberg, Lubbeek, Lovenjoel en Korbeek rijden. Het startschot zal weerklinken om 14 uur. De aankomst wordt verwacht tussen 16.45 en 17 uur.

Organisator Edouard Dehaes (rechts) en speaker Wim Ruelens van Sport Omroep zien het avontuur van komende zondag voor de volle honderd procent zitten. Ruelens was zelfs speaker op de allereerste editie van deze Vlaams-Brabantse Pijl, toen was Herman Deputter nog de organisator.

Gezien alle topploegen zondag present tekenen mag er absoluut vuurwerk verwacht worden onderweg en aan de aankomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *