logo Casalina

Berg-Op Wijgmaal herpakt zich

Berg-Op Wijgmaal herpakt zich
Evelien Biesmans van Berg-Op Wijgmaal smasht zich er meestal wel door

Na de nederlaag tegen het verrassende Wolvertem Sporting konden de blauw-zwartgetinte dames van Berg-Op Wijgmaal zegevieren in Promo 1. Ze namen thuis de maat van Davoc Lot met een duidelijke 3-0. Middenspeelster Evelien Biesmans trof zoals vanouds weer raak met haar precieze smashen.

Tegen Wolvertem Sporting stond het vizier tijdens de opslag vorige week minder goed afgesteld.

“In de loop van de tweede set tegen Lot hebben we opnieuw wat meer opslagen gemist. Dat was dan ook ineens de meest spannende set. De andere sets vielen gelukkig beter mee. Voor mij het ging beter om te scoren in vergelijking met de wedstrijd voordien, dat was bij iedereen het geval. De verdediging van de tegenspeler was gelukkig minder goed als die van Wolvertem. Die waren ontzettend sterk. Er was echt geen enkele manier om te scoren. Het is een ploeg om in de gaten te houden”, wist de Hagelandse die voorheen onder andere bij VHL Leuven, Mendo Booischot en Velvoc Veltem-Beisem actief was.

De meisjes van Berg-Op Wijgmaal vieren een punt
De meisjes van Berg-Op Wijgmaal vieren een punt

“We zijn zeer tevreden met deze deugddoende overwinning tegen Lot. Dit was echt wat we nodig hadden. Het is een bevestiging dat we toch goed aan het trainen zijn en dat het harde werken loont. Het is wel zeer jammer dat het seizoen nu ineens wordt stilgelegd wegens corona. Iedereen is er natuurlijk even slecht van. Het is vooral de onzekerheid naar hoe het nu verder mag en hoe lang het deze keer zal duren die ons ongerust maakt”, besluit de nummer acht bij de Wijgmaalsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *