logo Casalina

Vriendjesdag Feniks Haacht combineerde sport en plezier!

Vriendjesdag Feniks Haacht combineerde sport en plezier!
De deelnemers aan de Vriendjesdag van Feniks Haacht voelden zich achteraf allen winnaars

Om en bij de veertig spelertjes kwamen opdagen op de Vriendjesdag van volleybalclub Feniks Haacht aan sporthal Den Box in de Dijkstraat in Wespelaar. Ze genoten van een namiddag volleybalplezier en kregen nog een leuk aandenken mee en hielden er leuke herinneringen aan over. Na afloop waren zowel de organisatie als de spelertjes tevreden over hun wedervaren.

Sport en plezier was er voor meisjes en jongens van de leeftijdscategorie U9 en U11 te beleven.

Tijdens de vriendjesdagen vond er een initiatie plaats zodat de kinderen alle technieken van volleybal leren kennen. In de sporthal vond een leuke gezamelijke opwarming plaats die balvaardigheid, snelheid en samenwerking vereiste. Daarnaast werden ze in groepjes ingedeeld en roteerden ze zodat iedereen een sessie onderhands, een sessie bovenhands en dan natuurlijk ook smash-volley kon uitproberen zoals de profs.

“Vanuit Volley Vlaanderen kwam er het initiatief om dit te organiseren. Tot een jaar of tien geleden bestonden er vriendjes- of kennismakingsdagen, maar daarna verdween dat geleidelijk aan. De voorbije twee seizoenen kon er door corona amper nog iets, dit was dus een hele verademing. We waren blij dat we met trainers Kim, Louise en Tim gemotiveerde krachten hadden die dit projectje voor ons in goede banen konden leiden. We zijn tevreden met de opkomst”, reageerde voorzitter Jos Verbinnen.

Vlnr Gabriël, Jill en Eline amuseerden zich goed en hielden er een aandenken aan over
Vlnr Gabriël, Jill en Eline amuseerden zich goed en hielden er een aandenken aan over

Na de training kreeg iedereen een tattoo en een drinkbus van Feniks Haacht mee en werden ze in de cafetaria Den Dijk getrakteerd op een drankje door Feniks Haacht, een volleyclub uit eerste nationale ofte tweede nationale klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *