logo Casalina

Volleybalclub Feniks Haacht vindt alternatieve manier om fondsen te werven

Volleybalclub Feniks Haacht vindt alternatieve manier om fondsen te werven
Een indruk van de pasta en paelledagen van Feniks in 2019

Gezien door deze covid 19-crisis er nog amper sprake is van sportbeoefening en alles wat daarmee gepaard gaat, vinden vele sportverenigingen de weg naar alternatieve manieren om een centje bij te verdienen. Zo ook volleybalclub Feniks Haacht, dat zowaar een online wijnverkoop organiseert.

De volleyclub die in nationale één, of de tweede nationale divisie, uitkomt wil op deze manier een kleine reserve aanleggen voor eetdagen die niet doorgegaan zijn of zullen doorgaan in 2021.

De pasta en paelladagen waren de voorbije jaren steeds een gesmaakte Feniksactiviteit, nu smijt covid 19 spreekwoordelijk roet in het eten. Feniks moest minstens een alternatief voorzien en kwam tot deze online wijnverkoop, gezien ze het uiteraard coronaproof willen houden. Via www.megafan.be/winkel/fenikshaacht kunnen dorstigen die gelaafd moeten worden zich te goed doen aan lekkere wijnen, champagne, porto en cava om maar enkele voorbeelden te noemen. Je kan ook opteren voor geschenkabonnementen. “Een ideaal cadeau voor onder de kerstboom”, klonk het bij de rood-witgetinte volleybalclub. Alle mogelijkheden qua flessen vallen te bekijken via www.megafan.be/winkel/fenikshaacht De deadline om te bestellen is zaterdag 12 december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *