logo Casalina

Skipper-Brown gaat niet in op tweede kans bij de Leuven Bears, international Kherrazi vervangt hem

Skipper-Brown gaat niet in op tweede kans bij de Leuven Bears, international Kherrazi vervangt hem
Nederlandse international Kherrazi

Nadat Jordan Skipper-Brown op de thuiswedstrijd van de Leuven Bears tegen Luik het terrein op eigen initiatief en zonder toelating verliet werd hem door de sportieve staf en de club een tweede kans geboden om zich opnieuw te bewijzen binnen het team. Daar ging hij niet op in, hij wordt vervangen door een Nederlandse international.

Ondanks een akkoord met de sportieve staff, greep hij deze kans niet en bleef hij nadien enkele keren afwezig op training. In samenspraak met de sportieve staff werd de try-out met onmiddellijke ingang stopgezet.

Uiteraard werd er door de sportieve staff onmiddellijk actie ondernomen om een waardige vervanger te zoeken. De keuze viel op de 32- jarige, 2m01 grote Nederlandse International Mohamed Kherrazi. Mo speelde vorig seizoen bij de Nederlandse kampioen Den Bosch en stond enkele seizoenen geleden ook nog op het parket bij de Kangoeroes Mechelen. Mo is voorts een oudgediende van Coach Eddy Casteels. Zij waren beiden aan de slag in Leiden.

Mo is een echte teamplayer, steeds aanwezig met de volle honderd procent aan inzet en motivatie. Hij zal ongetwijfeld een meerwaarde zijn in het team en zal vuur op het terrein brengen. Mo zal zaterdag al kunnen aantreden voor de wedstrijd tegen Limburg United.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *