logo Casalina

Meisjes U13 Kevoc Keerbergen verliezen spannende match in Haacht

Meisjes U13 Kevoc Keerbergen verliezen spannende match in Haacht
De U13 meisjes van Kevoc Keerbergen

Bij de meisjes U13 Niveau 2 Ronde 2 C stond er onlangs de affiche Feniks Haacht B tegen Kevoc Keerbergen op het programma. Het bleef doorheen de wedstrijd enorm spannend, de golden set moest de beslissing brengen en daarin toonde Feniks zich net iets weerbaarder. De tieners van Kevoc hadden zich goed verdedigd en waren een ervaring rijker.

De heenmatch werd door Kevoc gewonnen met eveneens nipte cijfers. De speelsters van beide teams hielden er de sfeer en de goede luim in door diverse gezangen tussendoor. Op het veld waren ze aan elkaar gewaagd. In de golden set konden de blauw-zwarten nog twee matchballen wegwerken, maar het was helaas voor hen uitstel en geen afstel. Nadien loofde hun interimcoach hen voor hun goede receptie en dat hun spelverdeler goed kwam inlopen.

“We kwamen op 0-1, 1-1 en weer achter op 1-2 achter. We reageerden nog met 2-2. De laatste set verliep gelijkopgaand tot 8-8. Een aantal persoonlijke fouten van Kevoc bracht de winst voor Haacht. De inzet van beide ploegen was zeer intens, de iets betere technische bagage van haacht maakte het verschil”, reageerde coach Penninckx.

Kevoc deelt de leiding in de reeks met Feniks B, maar kunnen niet om de titel spelen daar ze met een oudere speelster zitten. Dat vermindert de pret er niet om!

Sets: 25-22, 18-25, 25-17, 20-25, 15-12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *