logo Casalina

Meisjes U13 B Feniks Haacht lijken onderweg naar de titel

Meisjes U13 B Feniks Haacht lijken onderweg naar de titel
De U13 B meisjes van Feniks Haacht lijken onderweg naar de titel

De meiden van de U13 B van Feniks Haacht hadden het thuis niet onder de markt tegen derbyrivaal Kevoc Keerbergen. In de heenronde verloren ze nipt met 3-2, maar in hun eigen zaal haalden ze het nipt met een 15-12 in de slotset. Coach Loane was na afloop opgelucht.

De match begon spannend, bij een 1-1 werd een 25-17 raak gemept en volgde de 2-1 in de score. Het bleef nog spannend tot op het einde, bij een 14-10 kregen de rood-witten een eerste matchbal, bij de derde was het wel raak!

“We speelden tegen de leider een gelijkopgaande wedstrijd. Matchen tegen Kevoc zijn altijd spannend, de andere teams in de reeks zijn minder sterk. Ginds verloren we nipt, maar nu zijn de meiden superblij met deze thuiszege! Gezien er bij Kevoc enkele oudere meisjes meespeelden, dingen ze niet mee naar de titel, en azen wij daar uiteraard op”, wist een fiere coach Loane.

In de U13 B behoren Yana, Liora, Dahlia (afwezig op de foto), Mai en Flore tot de ploeg. Ze smelten voor de U15 volgend jaar samen met de U13 B. Het talent in beide teams is gelijkopgaand en dat doet het beste verhopen voor volgend seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *