logo Casalina

Leuven Bears stellen nieuwe speler voor en verlengen contract van McGlynn

Leuven Bears stellen nieuwe speler voor en verlengen contract van McGlynn
Brevin Pritzl versterkt volgend seizoen de Stella Artois Leuven Bears

De bouw aan de ploeg voor het seizoen 2022–2023 zet van de sterk presterende Leuven Bears zich sterk verder. Na de verlengingen van Thibault Vanderhaegen, Joshua Heath en Kevaughn Allen mag Stella Artois Leuven Bears opnieuw een verlenging aankondigen. Nick McGlynn heeft zijn contract voor volgend seizoen getekend. Voorts trekken ze Amerikaanse shooting guard Brevin Pritzl aan. 

McGlynn is binnen het team een vaste waarde en toont telkens de volle honderd procent inzet en motivatie. Zijn ingesteldheid heeft een zeer positieve invloed op zijn ploegmaten en maakt hem ook geliefd bij de supporters. Stella Artois Leuven Bears is uiterst tevreden dat Nick ook volgend seizoen op het Leuvense parket zal staan. De sportieve staf en de club werken zeer hard om ook volgend seizoen met een competitief team aan te treden.

Brevin Pritzl tekende een contract voor één seizoen bij Stella Artois Leuven Bears.

Brevin (°09101996 Wisconsin), is een 1m91 grote shooting guard. Hij bracht zijn collegejaren door in het NCAA team van Wisconsin. Zijn eerste seizoen in Europa, 2020-2021, speelde bij het Servische team KK Tamis en dit seizoen vertoefde hij in de Deense competitie bij FOG Naestved. Hij trad 28 keer aan en speelde gemiddeld 31 minuten per wedstrijd. Met een gemiddelde van 16,6 punten per wedstrijd en dit met een slaagpercentage van 43,5% op driepunters, 54,1% aan tweepunters en 97,4% vrijworpen kan gesteld worden dat Brevin een absolute meerwaarde voor het team zal zijn.

Naast zijn scorend vermogen kan Brevin andere cijfers voorleggen: met een gemiddelde van 5,3 rebounds en 2 assists is hij een zeer complete speler.

Er volgen ongetwijfeld nog andere aankondigingen met betrekking op het team 2022-2023. Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *