logo Casalina

Ladies Berg-Op Wijgmaal B zetten zegereeks verder tegen VoLanZo Landen

Ladies Berg-Op Wijgmaal B zetten zegereeks verder tegen VoLanZo Landen
De meiden van Berg-Op Wijgmaal B (r) hielden de punten thuis tegen VoLanZo Landen

Gedeelde tweede Berg-Op B speelde tegen rode lantaarn VoLanZo Landen, op uitzondering van de opener tegen Kreg Rotselaar wonnen de blauw-zwarten de rest van hun matchen. Tegen de Hagelandsen in Promo 2 B, ofte in het Nederlands vertaald tweede provinciale, was dat niet anders. VoLanZo was nog op zoek naar de eerste winstpartij.

VoLanZo had een prima prematch in de benen en pakten op receptioneel vlak veel, in de generale repetitie wonnen ze 1-2. De hoofdmatch was andere koek.

De zwart-rozen scoorden het eerste matchpunt, daarna scoorde de receptie van BOW punten. Na enkele foutjes bij de uitploeg stond het snel 10-4 en evolueerde het naar 13-7. Bij de Wijgmaalsen stonden Verhasselt, Rottiers en Van De Ven paraat aan het net om uit te halen. Af en toe konden ze betrapt worden op een foutje, dat deed niets af aan hun spelvreugde. Bij de bezoekers ging het nog van 23-7 naar 23-12 na serie van vijf van Vander Schelde aan de opslag. De eerste setbal was raak bij een 25-12.

In de tweede set van hetzelfde laken een broek

Het begon met een 7-3 die snel overging naar 15-3 onder impuls van Jordens aan de service. Tussendoor smashte bij de bezoekers Motmans enkele keren raak, bij Berg-Op zette Verhasselt aan de opslag ook een mooie serie neer.

Verhasselt namens BOW aan de opslag
Verhasselt namens BOW aan de opslag
BOW aan de opslag in spiegelbeeld tegenover vorige foto
BOW aan de opslag “in spiegelbeeld” tegenover vorige foto

Bij 24-6 werd de eerste setbal weggewerkt door VoLanZo. Voor de tweede setbal stond Rottiers rechts aan het net klaar om die te benutten, het ging echter naar links waar Van De Ven raak trof, 25-7.

In set drie opende Jordens de score voor BOW, het ging snel naar 5-2

De Hagelandsen hadden het merendeel van de plaatsballen in de smiezen, met smashen hadden ze het receptioneel moeilijker. Bij de blauw-zwarten zette Eerdekens ook een serietje neer en ging het naar 9-2. Invalster bij de bezoekers, Magotteaux bracht met een slimme plaatsbal de 9-3 op het scorebord. Verhasselt reageerde op haar met een plaatsbal, 11-3. Van 15-5 ging het naar 17-11, ieder team plaatste een tussenspurt. Rottiers leek vanaf iedere plaats op het veld met haar smash te kunnen scoren. Motmans scoorde nog de 19-13 voor de Landensen met een rake smash doorheen het block, daarna was de grootste VoLanZotegenstand gebroken. Nog een plaatsbal voor de Leuvensen via Jordens voor de 21-13. De 21-15 kwam er op smash via Mellaerts. Bij 24-17 en de tweede matchbal was het raak, 3-0 voor Wijgmaal.

De Borggraef, Desiron, Verhasselt, Van De Ven, Jordens en Rottiers vieren een punt
De Borggraef, Desiron, Verhasselt, Van De Ven, Jordens en Rottiers vieren een punt

Sets: 25-12, 25-7 en 25-17.

Één gedachte over “Ladies Berg-Op Wijgmaal B zetten zegereeks verder tegen VoLanZo Landen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *