logo Casalina

Hendrik Tuerlinckx vervoegt volgend seizoen VC Everbeur-Laakdal

Hendrik Tuerlinckx vervoegt volgend seizoen VC Everbeur-Laakdal
Hendrik Tuerlinckx aan de smash

Vanaf volgend seizoen zal niemand minder dan volleybalicoon Hendrik Tuerlinckx de rangen van de blauwhemden vervoegen! Hendrik zal met raad en daad hun trainersstaf ondersteunen. Concreet zal hij in eerste instantie vooral de Heren A, die in de middenmoot staan in nationale drie,  meehelpen naar sportieve successen.

Voor wie de voorbije jaren op een andere planeet gewoond heeft, volgt hier meer info over Hendrik. Volgt u even mee… In 2006 begon hij zijn carrière als professioneel volleyballer bij…VC Everbeur! Na één seizoen ging hij in Italië bij het grote Palavollo RPA Perugia spelen. Daarna kwam hij terug naar België en vervolgde hij zijn loopbaan bij Knack Roeselare. Daar was hij sinds 2008 vaste waarde en kapitein van de ploeg. Momenteel maakt hij mee het mooie weer bij VHL Haasrode-Leuven. Het palmares van Hendrik oogt indrukwekkend:

  • 7 x kampioen met Knack Roeselare
  • 8 x bekerwinnaar met Knack Roeselare
  • 5 x winnaar van de Supercup met Knack Roeselare
  • 1 x beste aanvaller van de European Champions League
  • 4 x beste speler van het jaar
  • Talloze caps bij de nationale ploeg

Oude liefde roest niet…”

“Ondanks zijn drukke en vooral succesvolle carrière heeft Hendrik nooit zijn roots verloochend. Hij is al jaren peter van de club, woont in de buurt én heeft ons steeds mee opgevolgd. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn komst een extra boost zal geven in de verdere ontwikkeling van VC Everbeur-Laakdal, niet alleen op sportief vlak”, klonk het bij het bestuur. Buiten zijn trainersbezigheden blijft hij als speler actief in topklasse bij VH Leuven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *