logo Casalina

Berg-Op Wijgmaal begint met derde mannenteam, de Golden Boys

Berg-Op Wijgmaal begint met derde mannenteam, de Golden Boys
Thomas Aertgeerts (1) en Alexander Godts (2) vormen twee steunpilaren van de Golden Boys

Onder impuls van kernspelers in de eerste ploeg Thomas Aertgeerts, Alexander Godts en Jonas De Win beginnen de Golden Boys from scratch op het allerlaagste niveau, de reeks van Promoa 3 A. Ze krijgen hierbij steun van een amalgaam van oude zeer bekende en splinternieuwe gezichten.

Onopvallend zullen ze niet door de reeks razen, gezien hun bijnaam de Golden Boys zal zijn en ze in goudkleurige tenues aan de opslag zullen komen. Vanuit Berg-Op Wijgmaal 2 werd de uitdaging gelanceerd om even goed te doen als hen in hun eerste competitiejaar, namelijk al hun wedstrijden met 3-0 winnen.

“De kernspelers die in de derde ploeg zullen spelen, sukkelen of met blessures en/of hebben te weinig tijd. Het is puur voor het plezier, maar iedereen wint nog eens graag. Alles winnen zoals de tweede ploeg is niet nodig”, houdt De Win subtiel de druk af. “We zitten met vele spelers die hogerop speelden dus we willen zo snel mogelijk stijgen. We mogen niet voor onze beurt spreken, maar op papier moeten we toch minstens het kampioenschap ambiëren. Ooit naar eerste provinciale doorgroeien zou toch het doel moeten zijn”, klinkt het niettemin ambitieus.

Jonas De Win als libero in het rood

De Golden Boys bestaan buiten De Win, Aertgeerts en Godts uit local boy Stijn Van Nerum die terugkeert naar de club, Glen Colemonts-Vroninks, Lennert Lammens, Arne Vrebos, Evert Theunen die ervaring opdeed in de eerste ploeg van VCV Leefdaal-Bertem, Maarten Verhasselt (BOW 2), Robrecht Kestens, Gerrit Coopmans en Ken L’ Eglise. Libero van dienst is Jordy Excelmans die eveneens bij VCV actief was. Youngster en passeur Jestin Ayoubi (17) komt over van Kreg Rotselaar en wil ervaring opdoen.

De Golden Boys beginnen aan hun competitie in derde provinciale ofte promo 3 op zaterdagnamiddag 3 oktober vanaf 13 uur tegen Kreg Rotselaar C in de eigen Ymeriazaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *