Zaterdagsreserven FC Tildonk stellen titelfeest van NV Keerbergen even uit

FC Tildonk haalde zijn gram op NV Keerbergen

NV Lozenhoek Keerbergen kon voorbije woensdagavond voor eigen volk kampioen spelen tegen middenmotor FC Tildonk. Die kwam echter krachtiger dan verwacht voor de dag op de Lupinenweg. Zelfs in die mate dat ze aan de rust met 0-3 op voorsprong stonden, na de rust veranderde er niets meer aan de stand wat Keerbergen ook probeerde.

In de eerste helft scoorden Seynaeve en Torfs (twee keer, waarvan eens op penalty) de doelpunten. In doel stond bij de bezoekers trainer Fabian Corbeels gezien de doelmannenschaarste bij de groen-gelen. Torfs en Seynaeve kregen na rust nog kansen op de 0-4, Kaplan was vaak de aanzet achter die aanvallen. De Lozenhoek poogde nog hemel en aarde te verzetten via een tegenpruttelende Bossaert met rake voorzetten en Brooks en Provoost die dichtbij een doelpunt waren. Tildonk speelde de partij uit en de geel-zwarten moeten minstens nog een speeldag wachten op een mogelijk titelfeestje.

“Ze zullen wel kampioen spelen, maar vandaag tegen Tildonk zal dat niet gebeuren”, klonk het bij de bezoekers.