Zaterdagreserven Lozenhoek Keerbergen en Klim-Op Begijnendijk spelen 4-4 gelijk

De reserven van Lozenhoek Keerbergen en Klim-Op Begijnendijk moesten rotweer trotseren

De eerste helft was in de wassende regen voor de thuisploeg, ze stonden aan de rust met 3-0 voor. In de tweede helft staken de bezoekers de neus aan het venster en kwamen ze zelfs 3-4 voor. Uiteindelijk werd het 4-4 en een puntendeling tussen beide leiders bij de zaterdagreserven.

Al vanaf de openingsminuut was het prijs.

De Lozenhoek kwam 1-0 voor door Deroost, hij deponeerde een lage voorzet in doel. Twee minuten later reageerde Klim-Op via een geplaatst afstandsschot van Laevers. Op de tiende minuut kan Bosschaerts de score verdubbelen. Provoost gaat onder een voorzet door, maar voor Bosschaerts was het wel raak, 2-0. Daarna mocht thuisgoalie Vermeylen nog enkele keren snel uit te komen, om de 2-1 te voorkomen. Ondertussen moesten de spelers het noodweer en het zware veld trotseren. Met nog vijf minuten voor de pauze kreeg de Lozenhoek een penalty, een dribbelende Glen Verhoeven werd neergehaald. Wuyts zette feilloos om en plaatste de bal centraal in doel.

En toen kwam Klim-Op opzetten…

Net na de pauze kwam Klim-Op enorm gedreven uit de kleedkamers, al snel resulteerde dit in de 3-1 door Meyers. In een mum van tijd gingen de bezoeker op en over Keerbergen, 3-4. Het begon bij een actie vanaf de flank, de voorzet kwam bij Verhaegen, 3-2. Van Haesendonck maakte gelijk door een vrije trap te scoren. De 3-4 kwam de voet van Isenborghs. Toch was het laatste woord voor de Lozenhoek die er via Bosschaerts 4-4 van maakte. Hij kreeg de bal via Wuyts die drie uitspelers voorbij ging. Vermeylen voorkwam in minuut tachtig nog de 4-5, door een afgeweken bal weg te werken. Gezien de werkkracht van beide teams, verdienden ze beiden een punt.