logo Casalina

Yves Mesmans en Steve Van Riet nemen volgend seizoen het roer in handen bij Verbroedering Hofstade

Yves Mesmans en Steve Van Riet nemen volgend seizoen het roer in handen bij Verbroedering Hofstade
Mesmans (l) en Van Riet gaan er bij Steenokkerzeel B het meeste uithalen

Volgend seizoen gaat vierdeprovincialer FC Verbroedering Hofstade met een nieuwe sportieve staff in zee. Coach Yves Mesmans zal samen met zijn T2 Steve Van Riet de honneurs waarnemen op de bank. Dit seizoen maakt het duo uit Steenokkerzeel nog de dienst uit bij het B-team van de blauwen.

Mesmans en Van Riet hadden verwacht om volgend jaar nog bij Steenokkerzeel B te zitten.

“We wilden best wel blijven, we zitten daar best goed. Toch kregen we opeens telefoon van Verbroedering Hofstade. We hebben daarop het bestuur van Steenokkerzeel Vlug Op ingelicht. We kregen groen licht en trokken op gesprek in Hofstade. We hadden onmiddellijk een prima gevoel tijdens de besprekingen en gaven ons ja-woord voor volgend seizoen. Onze bedoeling is om resoluut voor de titel te gaan met de rood-gelen. Uiteraard willen we in schoonheid afsluiten bij Steenokkerzeel waarmee we momenteel in de middenmoot staan in onze reeks in vierde provinciale. We willen uitgaan van een goed bevolkt middenveld en willen er het voetbaljaar beginnen met een kern van twintig veldspelers en twee doelmannen”, maakte Mesmans duidelijk. Hij heeft daarbuiten nog een verleden bij VC Bertem-Leefdaal, de Greunsjotters Vossem en Nossegem.

Vanuit Steenokkerzeel B volgen topschutter Kevin Rios Betancur, die momenteel al aan 23 treffers zit, Cedric Gallemaers, David Perez, Nick Van Riet, Yassin Allali en Erdugan Ismajli. Van bij FC Perk komt Fabio Ruggieri over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *