logo Casalina

Wouter Van der Mieren speler af bij KFC Baal, nieuwe trainer U21 bij KAC Betekom

Wouter Van der Mieren speler af bij KFC Baal, nieuwe trainer U21 bij KAC Betekom
Van der Mieren met zijn dochter Jette op KAC Betekom

Middenvelder Wouter Van der Mieren (32) uit Begijnendijk was van plan om komend seizoen als speler van tweedeprovincialer KFC Baal in te duiken. Kort geleden kwam er een stevige verandering in deze ambities, hij werd door KAC Betekom uit derde amateur gepolst als trainer voor het beloftenteam en T3 van de eerste ploeg en Van der Mieren ging overstag.

“Deels door corona werd mijn beslissing versneld. Het was een moeilijke keuze op mijn 32ste. Ik ging nog meedoen bij KFC Baal maar vanuit Betekom hadden ze zeer recentelijk met mij contact opgenomen, in enkele dagen was de hele zaak beklonken. Ik zal het zeker nog voelen kriebelen als ik een match van KFC Baal ga bekijken, maar ik moest de knoop doorhakken. Ik kon moeilijk neen zeggen tegen de stap naar KAC Betekom, daar ik zelf uit Begijnendijk afkomstig ben”, gaf de middenvelder met fijne en precieze vrije trap weer. “Ik train zelf ook nog bij Lyra-Lierse Berlaar en had de ambitie om uiteindelijk T2 of hoofdtrainer te worden van een ploeg op deftig niveau. Dit is een ideale tussenstop als beloftentrainer en als T3 van het eerste team. Ik ben enorm benieuwd naar deze ervaring.”

Ondertussen heeft Van der Mieren al verschillende trainingen achter de kiezen en weet hij ongeveer welk spreekwoordelijk vlees hij in de kuip heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *