logo Casalina

Willem Keuppens op zoek naar laatste triomf bij KFC Rapide Wezemaal

Willem Keuppens op zoek naar laatste triomf bij KFC Rapide Wezemaal
Centraal Willem Keuppens die alert staat bij een corner

Verdediger Willem Keuppens (32) zag zijn Rapide Wezemaal in de competitiestart een puike tien op twaalf behalen. De laatste match, thuis tegen leider en promovendus KRC Boortmeerbeek kwam er niet meer van aangezien deze werd uitgesteld door een coronabesmetting. Nadien werd de competitie tot minstens begin 2021 afgezegd. Een verre van ideaal scenario voor Keuppens die bij de rood-witten zijn carrière in schoonheid wilt beëindigen.

“Ik ben heel tevreden en fier op wat onze nieuw samengestelde groep tot nu toe bereikt heeft in de competitie. Ik ben hierdoor aangenaam verrast”, wist Keuppens die aan zijn vierde seizoen toe is bij Wezemaal, waar hij ook woont.

“Ik wou al heel lang naar hen komen voorheen. Mijn beste maat en verdediger Dennis Raggers vroeg het me al even, zodat we er samen onze sportieve loopbaan konden beëindigen. Ook met iemand zoals Egbert Van der Schoot waar ik in de jeugd mee of tegen speelde behoorde ook tot de jongens waarmee ik nog eens wilde spelen en samen eindigen.”

Een 1-1 op FC Tildonk is de laatste uitslag van Rapide dat tot nu toe nog niet verslagen werd.

“Tildonk kwam toen behoudend voor de dag, ze kwamen onterecht voor op strafschop. We zetten toen alles op alles. Ik ging in de laatste minuten mee naar voren met een aanval en bleef hangen waardoor ik de gelijkmaker kon scoren via een voorzet. Met de vorm die we al toonden en de kwaliteit van onze ploeg, mogen we zeker mikken op top vijf en alles wat hoger is, dat is mooi meegenomen. We moeten de lijn van voor de coronastop verder zetten in deze reeks waar iedereen van elkaar kan winnen. Het is wel balen dat we nu in deze situatie verkeren. We moeten onszelf nu goed bezig houden en zelfdiscipline voor de dag brengen. Leuk is dit scenario uiteraard niet”, geeft Keuppens mee die zelf ook in Wezemaal woont. “Zo lang ik me fysiek goed voel dan verdedig ik met plezier de Wezemaalse kleuren. Als we hier aan gezinsuitbreiding toe zijn, dan bekijken we in welke mate het nog combineerbaar is met het werk en het gezin. Voorlopig amuseer ik me goed bij Rapide en dat mag zo blijven!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *