logo Casalina

VS Kortenaken tekent de weg naar volgend seizoen uit

VS Kortenaken tekent de weg naar volgend seizoen uit
Regiosport tekent paraat bij VS Kortenaken

Sportief verloopt het seizoen wat minder dit jaar voor derdeprovincialer VS Kortenaken dit als gevolg van vele kwetsuren die de spelersgroep teisterden doorheen. Op die manier konden de geel-zwarten nooit 2 wedstrijden op rij met dezelfde opstelling afwerken. De 2 trainerswissels waren ook geen baken van standvastigheid voor de huidige twaalfde in hun reeks.

Nochtans begon het seizoen meer dan voortreffelijk met een leuk avontuur in de Croky Cup dat eindigde op en tegen Olympia Wijgmaal.

Daarna ging het resultaatsgewijs bergaf. Het pluspunt door deze situatie is dat ze dit seizoen eigen jeugdspelers voluit speelminuten konden gunnen.

“Wekelijks konden jongens van 16 à 17 jaar hun talenten etaleren op de groene mat en zelfs een vaste plaats kunnen afdwingen in het elftal. Vooral ook een dikke pluim voor onze supporters die nog steeds in grote getalen de ploeg zowel thuis als uit aanmoedigen!”, klonk het bij het VSK-bestuur.

Richting volgend seizoen hebben ze al een versterking of 5 kunnen vastleggen.

“Het sportieve plaatje raakt stilaan ingevuld, in het verdedigend compartiment is er nog ruimte voor versterking. Voor onze jonge reservenploeg zijn er ook nog een paar plaatsen beschikbaar met kans op doorgroeimogelijkheden”, wisten ze bij Kortenaken waar onder andere ook sterkhouder in de aanval Kenneth Rans bijtekende voor volgend seizoen. De nieuwe namen zijn Olivier Pauwels (WS Linkhout), Dries Ronsmans (KMJ FC Zichem), Chiel Jughmans en Lars Pauly (beiden FC Averbode-Okselaar) en Maxim Wijnants (VC Bekkevoort). Ze zijn nog met enkele spelers aan het onderhandelen.

Wie volgend seizoen als trainer de sportieve lijnen zal uitzetten is nog niet bekend, alle pistes hieromtrent liggen nog open en gesprekken met kandidaat trainers zijn ingepland voor de komende weken.

Huidige trainers Tom Nuyts en Robert Rossiensky werken het seizoen af, ze genieten het volste vertrouwen van de club en de spelersgroep.

Geïnteresseerden spelers kunnen steeds contact opnemen met de sportieve cel van VS Kortenaken via jo@vskortenaken.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *