logo Casalina

VS Kortenaken investeert in verdere uitbouw en zet volop in op eigen jeugd

VS Kortenaken investeert in verdere uitbouw en zet volop in op eigen jeugd
Bij VS Kortenaken verbroederden onlangs de jeugd met de senioren

Derdeprovincialer VS Kortenaken speelt volgend seizoen met eerste ploeg, een reserven- en U21 ploeg zodat iedereen op zijn niveau kan spelen. Zoals in de voorgaande jaren hebben de geel-zwarten de kern bijna volledig kunnen samenhouden en mikken ze terug op een plaats in de linkerkolom van de rangschikking. 

In totaal beschikt VSK over 52 spelers voor drie teams

Marnick Jansen (SK Waanrode), Jefke Laeveren(VC Bekkevoort en Witse Tiolants(KFC Diest), bijkomend komen er ook achttien talentrijke eigen opgeleide jeugdspelers de senioren kern vervoegen.

“Hiervan verwachten we op korte termijn toch een aantal die hun kans grijpen in het eerste elftal. 32 spelers binnen de seniorenkern van 52 spelers zijn jonger dan 21 jaar. Vandaar dat we volop inzetten op de integratie van de jongeren in onze seniorenwerking. Die integratie is reeds enkele jaren bezig maar krijgt dit seizoen een absolute boost met deze achttien die erbij komen. Om de vertrekkende aanvallende kracht Lars Rosschaert te vervangen zullen de trainers binnen onze seniorenwerking: Fille Janssens, Robert Rossiensky, Tom Nuyts, Bert Nijs en keeperstrainer Eddy Vanwetswinkel  creatief uit de hoek moeten komen”, klonk het bij VSK.

De jeugdwerking van VSK kreeg een boost met de aanwerving van gediplomeerde TVJO Jerry Janssens

Buiten de vier bekerwedstrijden zijn dit de oefenwedstrijden

31 juli Croky cup deelname
3 augustus Herk FC B – VSK
11 augustus Houtem A – VSK
18 augustus VSK – Velm VV
24 augustus Linkhout – VSK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *