logo Casalina

Vrouwelijk FC Moorsel op avontuur in tweede provinciale

Vrouwelijk FC Moorsel op avontuur in tweede provinciale
FC Moorsel anno 2021-2022

Na hun kampioenenjaar in derde provinciale blikken de oranje-zwartgetinte speelsters uit naar hun eerste seizoen in tweede provinciale. Ze bleven nog lang doorspelen na de competitie en hervatten terug midden juli.

“We kijken uit naar ons jaar in tweede, waar we met ons aanvallend spel zeker ons mannetje moeten kunnen staan. Dit ondanks het gegeven dat we topscorer Mette verliezen aan Standard Luik B. Er komen langs de andere kant enkele ervaren speelsters bij. In eerste instantie is een rustig seizoen met het behoud onze ambitie, we kijken uit naar de ervaring”, wist T1 Jonathan Roggeman. ‘ Elise-Charlotte Poppe krijgt vast haar kans bij de Dames 1 vanuit onze U16 kern. Dat is dan de vijfde speelster die uit onze eigen jeugd naar de dames komt.”

In: Amber Notebaert (OHR), Stephanie de Saveur (P2 Limburg), Julia Bauer (Ukkel), Elise-Charlotte Poppe (U16 Moorsel)
Out: Mette Tiesters (Standard de Liège B)

Voorbereiding

De dames FC Moorsel trainden nog door tot 3 juni en gaan terug van start met de voorbereiding op 18 juli. Er is deelname aan de Beker van Brabant voorzien.  De oefenwedstrijdenn zijn tegen KFC Herent, VK Holsbeek en KV Mechelen U17M. De match om naar uit te kijken tijdens de voorbereiding is diegene tegen de U17 van KV Mechelen, waarvan vijf speelsters bij de U17 Red Flames zitten. Dat is een leuke affiche voor een club als FC Moorsel.”

24/08 20.30 uur FC Moorsel – U17 KV Mechelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *