logo Casalina

Voetbalsprokkels tijdens de winterstop deel drie

Voetbalsprokkels tijdens de winterstop deel drie
Eendracht Mazenzele-Opwijk heeft reden om te vieren

De laatste voetbalsprokkels van 2022 vallen hier te lezen. Het gaat onder andere omtrent KAC Betekom en Sporting Kampenhout uit derde amateur. Eersteprovincialers Eendracht Mazenzele-Opwijk en VC Bertem-Leefdaal, nieuwe fusieclub PSV 1820 en last but not least trainersnieuws bij derdeprovincialer KOVC Sterrebeek.

Derde amateur

KAC Betekom
Dat de rood-blauwen na zeven seizoenen afscheid nemen van T1 Jempi Custers en hoofdcoach Mathias Vrebosch vanaf volgend jaar inlijven kon u hier al nalezen. Omtrent de blijvers en vertrekkers zal er spoedig nieuws komen.

Sporting Kampenhout

Opnieuw hebben drie spelers hun contract met één seizoen verlengd bij Sporting Kampenhout. Defensieve rots in de branding Arseny Avetisov, spits Maxime Janssens en de momenteel geblesseerde Dino Jonckheere blijven Sporting trouw. Eerder verlengden Maxim Put, Mohamed Azdad, trainer Denis Dessaer, doelman Robby Billast, Tom Goovaerts, Noa Janssens en Brian Roekens.

Eerste provinciale

Eendracht Mazenzele-Opwijk
De contracten van de drie broers Verhoeven bij de geel-groen-zwarten werden verlengd. Gertjan, Arne en Gérôme hebben er alle drie voor gekozen om ook volgend seizoen op Tesseskouter te komen spelen. Voor kapitein Arne zal dit het vierde seizoen op rij betekenen. Ook jonge middenvelder en jeugdproduct Tano Hermans verlengde bij EMO.

VC Bertem-Leefdaal
Flankmiddenvelder Jens Jacobs is aan zijn vierde seizoen Bertem-Leefdaal toe. Door blessures, maar vooral zijn werk als werfleider in zowel binnen- als buitenland, moet hij een versnelling terugschakelen van de A- naar de B-ploeg in vierde provinciale. Hij begon er bij het B-team in vierde provinciale, daar hij het voetbalplezier verloren was. Na een sterk seizoen sloot hij aan bij de kern in eerste provinciale. Door terugkerende blessures, speelde hij dit jaar vijf wedstrijden mee met het B-team. Hij haalt daar meer voldoening uit ook in combinatie met de lange dagen op zijn werk.

Tweede provinciale

PSV 1820
Ook bij fusieclub Perk Steenokkerzeel Verenigt 1820 viel er nieuws te rapen. Middenvelder Walid Ben Abbès van FC Perk heeft zijn verblijf verlengd, zij het bij PSV dat volgend seizoen zijn eerste bestaansjaar ingaat. Hij zou de jonge spelers op sleeptouw nemen. Nummer tien van Perk Quinten Saerens speelde eerder bij Aarschot en ziet het nieuwe project helemaal zitten en tekende voor volgend seizoen.

Derde provinciale

KOVC Sterrebeek
Marc Vanhaute, die momenteel reeksgenoot Steenokkerzeel Vlug-Op traint, wordt volgend seizoen trainer van KVOC Sterrebeek. Bij KOVC doet sportief manager Koen Cleynhens als interim-coach het seizoen uit.. Vanhaute neemt na het seizoen over, dit samen met T2 Dirk Meuris die dezelfde overstap maakt.

Delta Londerzeel (l) ging met de punten aan de haal op KOVC Sterrebeek
Delta Londerzeel (l) en KOVC Sterrebeek in beeld

Eerdere sprokkels kon je op deze online locaties lezen.

Één gedachte over “Voetbalsprokkels tijdens de winterstop deel drie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *