Q8 tempo oil banner

 

Voetbalmatchen vervroegd door coronamaatregelen! Bij wie? Ontdek het hier of meld het!

Voetbalmatchen vervroegd door coronamaatregelen! Bij wie? Ontdek het hier of meld het!
De meiden van Sportief Rotselaar (in het blauw) beginnen zaterdag al om 16 uur aan hun match

Het vervroegde sluitingsuur voor de horeca én dus ook de voetbalkantines om 23 uur heeft zo zijn gevolgen voor de voetbalclubs. Afgezien van het financiële moeten vele verenigingen hun wedstrijden vervroegen zodat ze het risico niet lopen dat hun supporters minder dan aan half uur kunnen nakaarten van de match die ze net zagen in winterse omstandigheden. Verkeert uw voetbalclub in dat geval? Meld het ons hier!

Door het vervroegde sluitingsuur in de horeca starten de wedstrijden van VK Linden ook aanzienlijk vroeger. In vierde provinciale b start de derby VK Linden B tegen SMS Lubbeek B niet zaterdagavond, maar zondag om 14.30 uur. Het duel in eerste provinciale tussen gedeelde tweedes VK Linden en Borght-Humbeek zal aanvangen om 19 in plaats van 20 uur!

Ook bij HO Bierbeek verandert er in december een match van tijdsstip en zelfs twee duels van dag. In derde provinciale B ontvangt HO Bierbeek B om 19.30 in plaats van om 20 uur reeksgenoot en leider Rapide Wezemaal. De eerste ploeg in eerste provinciale speelt op zondag 12 december om 14.30 uur tegen Grimbergen in plaats van zaterdagavond 11 december vanaf 20 uur. Hetzelfde voor het treffen van HO Bierbeek A de week nadien. Deze competitiematch thuis tegen Wambeek-Ternat vindt op zondag 19 december vanaf 14.30 uur plaats in plaats van zaterdagavond 18 december.

Ook de partijen van Sportief Rotselaar beginnen op deze zaterdag 4 december een uur vroeger. Om 16 uur spelen de meisjes van Rotselaar hun duel in derde provinciale tegen LIA Everbeur op het terrein Winge. Om 17 uur start Sportief Rotselaar B-BHS United in derde provinciale b op terrein Toren. De match in tweede provinciale a van Sportief Rotselaar A tegen KFC Perk start om 19.15 uur op terrein Toren, met andere woorden een uurtje vroeger dan voorzien.

De thuismatch van KAC Betekom in derde amateur b tegen Racing Mechelen van deze zaterdagavond wordt voorlopig ook vervroegd van 20 naar 19 uur.

Geef een reactie