logo Casalina

VK Linden organiseert op 24 april zijn take away met kaas en wijn én vlees

VK Linden organiseert op 24 april zijn take away met kaas en wijn én vlees
Een deel van de inkomsten van de take away vloeit naar de jeugd

Op zaterdag 24 april organiseert ambitieuze eersteprovincialer VK Linden een take away die de hongerigen moet spijzen en de dorstigen laven. Je kan die dag namelijk in de kantine van de groen-witten in de Kerkdreef kaas, vlees en wijn komen afhalen ten voordele van VK Linden. Je kan kiezen uit Belgische kazen in combinatie met vleeswaren en een broodassortimentje.

De hongerige in kwestie heeft de keuze tussen een kaasschotel van 250 gram en/of een charcuterieschotel met een gewicht van 200 gram ter waarde van zestien euro. De schotels zijn corona-proof per persoon verpakt. Het droogje kan gecombineerd worden met een natje in de vorm van een lekkere rode of witte wijn. Wie voorstander is van rode wijn moet zes euro uit zijn beurs halen om een rode Franse Talaventwijn uit de Langduedoc met een alcoholpercentage van 13,5 procent de zijne of de hare te maken. Wie een Oostenrijkste Blaufrankisch Heide soldaat wilt maken met een alcoholpercentage van dertien procent betaalt dertien euro per fles. In de rayon van de witte wijn trekken we naar Duitsland voor een halve droge witte Fleurwijn (dertien procent) ter waarde van dertien euro, een prijscategorie lager staat de Australische Chardonnay Baramundi (13,5 procent) in de uitverkoop voor zes euro per fles. Bestellen en betalen kan tot maandag 19 april 2021 en wel via www.megafan.be/winkel/vklinden

De afhaling in de kantine van VK Linden in de Kerkdreef moet op zaterdag 24 april plaats vinden tussen tien en veertien uur. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Megafan, Spar Frooninckx in Linden en Vinikus en Lazarus, partners in wijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *