logo Casalina

VK Linden is op zoek naar… een nieuwe T1, T2 en keepertrainer! Kunstgrasveld en ledverlichting komen eraan.

VK Linden is op zoek naar… een nieuwe T1, T2 en keepertrainer! Kunstgrasveld en ledverlichting komen eraan.
De kern van VK Linden aan het voorbije seizoensbegin

Bij eersteprovincialer VK Linden namen ze onlangs afscheid van trainer Patrick Luyten en T2 Luc Beeken. Keeperstrainer Thomas Sempels besliste zelf om te stoppen. Dit trio moet de komende periode vervangen worden. Naar volgend jaar toe willen ze het grotendeels met dezelfde kern rooien en mikken ze op top vijf in eerste provinciale. Voorzitter Rudi Peelaerts geeft uitleg over heden en toekomst bij zijn geliefde groen-witten.

“We hebben de samenwerking met onze T1 en T2 opgezegd. Ik wil trainer Patrick en T2 Luc bedanken voor hun moeite tijdens de periode dat ze in onze club actief waren. Keeperstrainer Thomas Sempels ging normaal gezien dit seizoen al stoppen, maar deed nog een jaartje door. Nu stopt hij definitief als gevolg van zijn werk. We zijn uiteraard op zoek naar vervangers voor diegenen die ons verlaten, maar zullen daarbij niet te overhaast te werk gaan”, wist Peelaerts. Geïnteresseerden mogen zich melden bij secretaris bart.verbiest2@telenet.be

De wit-groenen zouden graag tegen volgend jaar een ploeg hebben die bij normale omstandigheden in staat moet zijn tot top vijf.

“De competitiestop was terecht, misschien hadden we beter een seizoen overgeslagen als je ziet hoe het allemaal verlopen is. Het is wel spijtig omdat we een goede nieuwe groep bij elkaar hadden gekregen. Had de competitie doorgegaan, dan was vorige week alles afgelast door de overvloedige regen, dit weekend door de sneeuw en volgend weekend mogelijk ook. Op die manier moesten we al snel tot de zomer spelen”, wist de vurige voorzitter. “We zijn blij dat het merendeel van de kern blijft, we sluiten uiteraard enkele nieuwe namen niet uit. Verder zijn we nog op zoek naar verschillende U21-spelers. We hebben er wekelijks twee nodig voor op het matchblad, op termijn is het de bedoeling omdat liefst met eigen jeugd op te vullen. Voorts mikken we dus op een goed en coronavrij seizoen met als ambitie top vijf te spelen.”

De aanleg van een kunstgrasveld en de installatie van ledverlichting is een welgekomen troef voor VK Linden.

“We moesten in het verleden soms op OHL, het sportkot of zelfs in Tienen gaan trainen, dat is niet bevorderlijk voor de groepssfeer. We willen VK Linden een nieuwe boost geven met de aanleg van dit kunstgrasveld en de plaatsing van ledverlichting. Spelers vragen me al jaren om dat kunstgras. De werken daarvan starten in mei, hopelijk zal die tegen half juli af zijn. Ik hoop dat we op deze manier jonge spelers kunnen aantrekken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *