logo Casalina

VK Holsbeek wilt iets recht zetten tegen Sportief Rotselaar

VK Holsbeek wilt iets recht zetten tegen Sportief Rotselaar
Amadeus Foulon komt goed tot zijn recht op de rechterflank

Verdedigende en soms aanvallende kracht op de rechterflank Amadeus Foulon wil deze zaterdagavond met VK Holsbeek een goed resultaat boeken met VK Holsbeek. Zeker nadat ze vorige thuismatch in tweede provinciale A tegen ERC Hoeilaart werd verloren.

Foulon is ervan overtuigd dat er tegen Rotselaar iets te halen valt.

“Ik denk we de voorbije match goed hebben gespeeld, voornamelijk de eerste helft. Tijdens de tweede helft hebben we weinig veerkracht getoond na de eerste tegentreffer. We moeten terug wat meer de positieve en veerkrachtige swung erin krijgen. Ik ben er ook wel van overtuigd dat dit gaat komen. Iedereen wilt iets rechtzetten tegen Rotselaar dus het zal eens te meer met het mes tussen de tanden zijn. We hebben wel enkele geblesseerden in onze kern, maar dat mag geen excuus zijn. Ongetwijfeld is Rotselaar gebeten na de 2-2 tegen Butsel. Het is in de laatste jaren een erg sterke ploeg geworden, maar we maken zeker kans. We moeten niet te veel respect tonen en er keihard tegenaan!”, klinkt het strijdvaardig.

VK Holsbeek ontvangt deze avond Sportief Rotselaar vanaf 19.30 uur op zijn veld in de Verhaegenstraat. Het wordt ongetwijfeld een spannend duel tussen beide geel-blauwe kleurgenoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *