logo Casalina

VK Holsbeek trekt de kaart van het G-voetbal voor de jeugd

VK Holsbeek trekt de kaart van het G-voetbal voor de jeugd
G-voetbal komt eraan bij VK Holsbeek

VK Holsbeek start met een jeugdploeg G-Voetbal voor verstandelijk beperkte jongeren. Ze riepen al langer dat VKH een club met een hart voor de jeugd is. Bij deze is dat meer dan ooit duidelijk. In het voorjaar van 2022 zullen de zeer enthousiaste en gediplomeerde G-sport coach en begeleiders Leuvense scholen bezoeken en er een demo training geven.

Bij de start van de zomer kunnen de nieuwe clubleden dan wekelijks terecht op VK Holsbeek voor hun training op woensdagnamiddag.

Als de tijd rijp is zullen zij ook wedstrijden spelen, ook gemengd met de andere ploegen indien mogelijk.

“Ben jij, of ken jij G-sporter(s) die willen deel uitmaken van dit team? Of heb je zin om dit project te ondersteunen op één of andere manier? Stuur dan zeker een berichtje of eventuele vragen naar gvoetbal@vkholsbeek.be U weet niet half hoe trots en blij we zijn met dit nieuwe project in onze club! #MakeVKHolsbeekGreatAgain gebruikten we wel vaker, maar deze keer heeft het naar onze mening een nooit eerder geziene schoonheid. We wensen alle G-sporters, hun ouders, de coaches en begeleiders alvast heel veel succes en vooral heel veel voetbalplezier toe. Met speciale dank aan iedereen die zich hiervoor engageerde of dat alsnog zal doen”, klonk het enthousiast bij het VKH-bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *