logo Casalina

VK Holsbeek organiseert zijn negende Grote Rommelmarkt

VK Holsbeek organiseert zijn negende Grote Rommelmarkt
VK Holsbeek organiseert op de nationale feestdag zijn negende rommelmarkt

Op de nationale feestdag, op woensdag 21 juli dus, organiseert tweedeprovincialer VK Holsbeek opnieuw de zeer populaire en drukbezochte rommelmarkt op de voetbalterreinen langs de Verhaegenstraat 28 in Holsbeek. Als gevolg van corona kon deze activiteit vorige zomer niet plaats vinden, de organisatie kijkt al met enthousiasme uit naar de happening in hun buurt, zeker met het zwarte 2020 in het achterhoofd.

Inschrijven als standhouder kan per mail aan jeugdwerking.vkholsbeek@hotmail.com, je betaalt dan vijf euro voor een stand met een oppervlakte van twintig vierkante meter. Je betaalt een euro extra per extra lopende meter.  Je wagen mag op en aan je eigen standje blijven staan. De mogelijkheid tot het opbouwen van je stand is er tussen zes en negen uur. Om negen uur gaan de deuren open voor de bezoekers die gratis inkom hebben en er zal worden afgesloten om 17 uur. Standhouders mogen alles verkopen behalve dranken en voeding, drugs en explosieven of andere illegale koopwaar.

VK Holsbeek zorgt ervoor dat niemand dorst of honger kan lijden. Eten, drinken en een ijsje nuttigen kan op de uitgebreide terrassen. Een frisse cocktail nuttigen kan bij de zomerbar “Hy Bar Fusion” en er zal dit jaar ook enige animatie voor groot en klein voorzien worden. Voor de kleinsten werd een springkasteel opgeblazen, de hele omgeving is daarenboven volledig veilig voor kinderen. Nog een hiaat in uw agenda op 21 juli? Bij deze is die rijkelijk opgevuld! Iedereen is van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *