logo Casalina

VK Berg-Op start B-ploeg op en wilt in nieuwe reeks top vijf bewerkstelligen

VK Berg-Op start B-ploeg op en wilt in nieuwe reeks top vijf bewerkstelligen
De aanwinsten van VK Berg-Op naar het seizoen 22-23 toe

VK Berg-Op zag negentien nieuwe spelers aansluiten en tien anderen vertrekken of stoppen. De derdeprovincialer belandde na vijf seizoenen terug in de Leuvense reeks en hield daarenboven ook nog eens een B-team boven de doopvont.

“We starten met een B-ploeg in vierde provinciale. Er moest dringend verjonging komen en versterking. De jongens die nog niet klaar zijn voor derde provinciale, die moet ik dan klaarstomen in vierde provinciale”, wist T2 van de eerste ploeg van VK Berg-Op, Thierry Moyson. Hij wordt coach van het B-team in vierde. “Ondanks het debuutjaar in vierde spelen we niet zomaar om te spelen. Mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te eindigen. Het moet vooral een leerschool voor die jongeren worden en het is de bedoeling dat er elk jaar kunnen doorschuiven naar derde provinciale. De ambitie voor de A-ploeg is en blijft top vijf, we moeten de ploegen nog leren kennen. We hebben immers een jaar of vijf in de andere reeks gezeten.”

Negentien spelers komen, tien gaan

In: Goran Van Den Bergh, Linus Denblijden en Wesley Moyson (Eppegem), Sam Raes, Lars Verbauwhede, Stijn Goovaerts, Tommy Peeters, Yani Steurs en Nick Vermeylen (allen Sporting Kampenhout), Kyano Muller (Steenokkerzeel), Remi Letaief en Bart De Visscher (Rijmenam), Mustapha Maaroufi (SJ Londerzeel), Yannick Muls en Dimitri Meysmans (beiden Sterrebeek), Karl Zinga (vrije speler), Kabanda Deogracias (KFC Malderen), Nilo De Vos (jeugd Beerschot), Jitse Nollet (vrije speler).

Out: Kevin De Backer (KCS Machelen), Matthias De Troye (Erps-Kwerps), William Scheerlinck (Heindonk), Sam Van Den Bosch, Brent Tobback, Steven Fortan, Dimitri Giouscou, Bilal Santiago, Imad Boufrahi (stoppen allen), Semih Dandik (?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *