logo Casalina

VK Berg-Op pakt nog eens uit en stelt het vizier scherp op top drie

VK Berg-Op pakt nog eens uit en stelt het vizier scherp op top drie
Nick Peeters met kapiteinsband in een poging om de bal af te schermen

Nick Peeters (35) uit Kampenhout mocht met zijn VK Berg-Op tegen voormalig titelpretendent FC Tildonk nog eens uithalen. Bij de pauze deed niets een 6-1-eindscore vermoeden, het stond toen 2-1. Gaandeweg liep Berg-Op uit tot een stevige 6-1, ook middenvelder Peeters mocht nog eens het zegegebaar uit de kast halen.

“Die 6-1was nogal onverwacht, zeker gezien we er in de heenronde met 3-1 gingen verliezen en omdat ze boven ons in de tussenstand stonden. We kwamen er naarmate de wedstrijd evolueerde fysiek sterker door en ook voetballend zat het goed. We liepen uit tot 2-0, daarna kwamen ze iets voor rusten gaan op 2-1. In de tweede helft liep de score op”, wist Peeters, die aan 3 doelpunten zit dit seizoen. “We staan nu momenteel op 3 punten van tweede HO Bierbeek B. Ik vrees dat leider Sparta Haacht Statie buiten bereik zal zijn. Die uitmatch op Lubbeek waar het licht uitviel op het uur, die zullen ze wel 0-5 winnen voor de groene tafel. We hebben de kwaliteit in de ploeg om beslag te leggen op die tweede plaats en waarom niet een eindronde voor de promotie af te werken. We beseffen wel dat dit een dubbeltje op zijn kant zal worden, we hebben nog een pittig programma voor de boeg. We moeten nog naar Betekom B, ontvangen de Greunsjotters Vossem en spelen nog op verplaatsing op SMS Lubbeek de komende weken.”

Peeters begon op zijn tiende bij Diegem Sport, op zijn vijftiende volgde de verhuis naar Sporting Kampenhout. Hij bleef daar tot zijn negentiende, hij maakte daar ondertussen al deel uit van de eerste ploeg die evolueerde in de toenmalige vierde klasse. Daarna volgde een avontuur met Sparta Haacht Statie waar hij kampioen speelde in derde provinciale. Vervolgens kwam hij bij Sporting Erps-Kwerps terecht waar hij amper aan spelen toekwam door pubalgie, daar ondervond hij 3 seizoenen hinder van. Ondertussen is hij al aan zijn tiende jaargang aan de Visserijlaan toe. Voorheen werd hij op de flank uitgespeeld, tegenwoordig wordt hij als verdedigende of centrale middenvelder uitgespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *