logo Casalina

VK Berg-Op moet nog op toerental komen

VK Berg-Op moet het dit seizoen waar maken in derde provinciale C. Waar ze in het verleden steevast uitkwamen in een reeks van ploegen die tegen het Leuvense aanleunen, moeten ze het nu waar maken tegen grotendeels teams uit de Brusselse rand. Trainer Jan Goyvaerts is benieuwd naar de reeks.

Het draait momenteel niet enorm bij geel-zwart.

“Tot nu toe hebben we eens een goede helft en eens een uur goed gespeeld, die laatste keer was tegen Nossegem. Daarbuiten draaide het op vijf matchen tijd wat vierkant. Niet abnormaal gezien die heel rare voorbereiding en gezien het gegeven dat je tien spelers moet kunnen inpassen op een korte tijd. Hoe kort de voorbereiding ook is, iedereen moet zijn kans krijgen. Het was een proces met vallen en opstaan, had ik dan eens een typeploeg dan vielen daar vier spelers van uit. Een slechte voorbereiding betekent trouwens nog geen slecht kampioenschap. We zitten ook weer met iets meer dan een handvol gekwetsten.”

Berg-Op begint thuis tegen Sterrebeek dat de voorbije seizoenen van derde amateur naar derde provinciale zakte.

“Ik heb die ploeg ongeveer vijfentwintig jaar geleden getraind, maar dat waren totaal andere tijden. We speelden ondertussen al eens tegen hen in de voorbereiding. Mispak je niet, ze hebben een goed team met enkele voormalige spelers van Diegem. Voorts vind ik dat we in een zware reeks staan, we moeten punten pakken om in de linkerkolom te staan en te blijven. Het jammere is dat we het soms te mooi willen doen en dan krijg je al eens het deksel op de neus. Hopelijk zitten we over een kleine maand met een achttien à negentien spelers in de kern die aan elkaar gewaagd zijn.”

Nieuwkomers: Carl Van Dessel ( Machelen), Bart Indigne ( Haacht), Matthias De Troye (Steenokkerzeel), Jason Van Kimmenade (Malderen), Stijn Saerens (Hekelgem), Mathias Martey (Infinity FC Vilvoorde), Jens De Beuckeleer (KRC Boortmeerbeek), Jeremy De Keersmaecker (KDN United), Brent Van Meerbeeck (jeugd Beerschot-Wilrijk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *