logo Casalina

VK Berg-Op liet zich gelden op de transfermarkt

VK Berg-Op liet zich gelden op de transfermarkt
VK Berg-Op zal er helemaal anders uitzien dan voorbije seizoen

Veertien nieuwe spelers bij VK Berg-Op, een stevige investering naar volgend jaar toe om mee te doen voor top vijf in derde provinciale. Zeven voetballers verlaten de Visserijstraat in Berg. Met Tom Nobels halen ze een nieuwe trainer, ook hij heeft een voorgeschiedenis bij de club. Het belooft een grote kern te worden, waar niemand zeker is van zijn positie.

Aan inkomende kant is er sprake van verschillende ex-spelers zoals daar zijn aanvaller Kevin De Backer (Moorsel), Bilal Ahmiti en Ken Geyns (beiden Erps-Kwerps) en Mehdi Chtir (Vossem). Volstrekt nieuwe gezichten zijn centrale verdediger Robbe Raes (Kampenhout), flankaanvallers Shane Peersman (Melsbroek), Tom Vandeput (KCS Machelen) en Islam Kushinov (Kampenhout), jonge doelman William Scheerlinck (Eppegem), Semih Dandik (KFC Perk B), Dimitri Gioscou (Stade Everois), Bouhrahi El Hadji (Vilvoorde City), Dandois Dugosse (Abssa) en Garbarou Bilal (Nijvel).

Aaron Rottiers (Wezemaal), tweede doelman Stijn Saerens (Nossegem), Yannick Muls (Sterrebeek), Jason Kimmenade, David Puttemans, Stef Van Den Bosch (Vossem) verlaten het geel-zwarte galjoen. Middenvelder Mathias Martey hangt tenslotte de voetbalschoenen aan de haak.

Met Tom Nobels komt nog een oude bekende de club vervoegen, hij vertoefde als jeugdcoördinator bij Eppegem, KV Mechelen en Oostende. Hij was eerder al trainer bij Elewijt, Standaard Meerbeek, Tildonk en SC Mechelen.

“Uiteraard willen we zo hoog mogelijk eindigen in deze reeks, dat zal dezelfde zijn als het voorbije seizoen. Behalve bij fusies of stopzettingen kan dat veranderen. We stelden voor onze familieploeg een meerjarenplan op met coach Nobels. We zouden graag beter doen dan het voorbije seizoen, in normale omstandigheden hebben we een goed team. We beogen een plaats bij de beste vijf. Met onze grote kern zal het duidelijk worden dat ze zullen moeten vechten voor hun plaats”, wist voorzitter Peter Pieters.

In de voorbije coronaperiode werd een nieuw dak geplaatst op de kantine en op de kleedkamers. Voorts organiseren de geel-zwarten hun eerste take-away sinds deze coronacrisis zijn intrede deed. Op dit afhaalfestijn kan je konijn, vol-au-vent en een vispannetje met puree of een dessert zoals chocomousse bestellen, wijn is er eveneens voorzien. Info vind je via https://fb.me/e/1FBjVaJwf , bestellen kan je via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSci6dP78nyAaugxoDYMDeelQTKkYdL8vMYQr1dpHJmTW8dBjw/viewform?fbclid=IwAR3oIgZsvGIMdT1oZFnRnA7zckYgdTG_GH9xMXzucW8uZU4EeIweA8DEmh4 . Afhalen gebeurt op zaterdag 27 maart aan het sport- en cultuurcentrum van Berg in de Torfbroeklaan 25.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *