logo Casalina

Verbroedering Hofstade pakt uit op Fenixx BeigHum B de titel

Verbroedering Hofstade pakt uit op Fenixx BeigHum B de titel
Verbroedering Hofstade kampioen in vierde provinciale c anno 2022-2023 Beeld Guy De Coninck Guyzmo

Na tien seizoenen prijken de rood-gelen van Verbroedering Hofstade volgend seizoen weer op de matchschema’s van derde provinciale. Op de voorlaatste speeldag in vierde provinciale c op bezoek bij Fenixx BeigHum B pakten ze de titel. De veer bij het thuisteam was zo goed als gebroken bij het ingaan van de rust.

Dichtste achtervolgers Eppegem B, SC Keerbergen en VK Weerde kunnen de kloof niet meer dichten.

“Het geheel en groepsmentaliteit dat we in het seizoen gekweekt hebben en een echte vriendengroep, maakten overduidelijk het verschil in de strijd om het kampioenschap. Komt daarbij dat iedereen die er elke week voor ging, daar nu ook voor werd beloond. We kregen ook vooral veel steun van het bestuur. Coach Steve Van Riet was een perfecte schakel in de ketting. Toegegeven na de winterstop kenden we moeilijkheden in de eerste wedstrijden, gelukkig konden we nadien bijna een perfecte score neerzetten”, klonk het bij sportieve staf waarna het titelfeest begon.

Doelpunten: 10’ Allali (0-1), 20’ Bouckhuyt (0-2), 45’ Lassman (0-3), 49’ Bomans (1-3), 60’ Allali (1-4), 63’ Bougrine (1-5).

Verbroedering Hofstade kampioen in vierde provinciale c anno 2022-2023 het officiële shirt Beeld Guy De Coninck Guyzmo
Verbroedering Hofstade kampioen in vierde provinciale c anno 2022-2023 het officiële shirt Beeld Guy De Coninck Guyzmo

Weerde – Elewijt B werd bij een 0-0 stopgezet daar er een speler een open scheenbeenbreuk had opgelopen, hij werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *