logo Casalina

Veel volk verwacht op tweede herdenkingstoernooi Raymond Van Den Broeck

Veel volk verwacht op tweede herdenkingstoernooi Raymond Van Den Broeck
Affiche tweede herdenkingstoernooi Raymond Van den Broeck

Voetbalclub KAC Betekom organiseert komende zaterdag op 24 juni de tweede editie van het herdenkings- en minivoetbaltoernooi Raymond Van den Broeck in. Net zoals verleden jaar het geval was, belooft het andermaal uit te groeien toe een enorm succes.

Er staan voorlopig 32 mannenploegen en zes vrouwenploegen ingeschreven. De wedstrijden gaan om 10 uur van start. Indien de planningen feilloos verlopen dan zouden de finales omstreeks 17 uur moeten plaats vinden. Dit jaar staat het toernooi wederom voor de deelname van verschillende spelers uit onder andere 1B en alle amateurreeksen. Ongeveer een kleine honderd topwedstrijden staan op de agenda met onder andere FC Torro, Bayer Neverlussen, Ballers FC, de Bende van Ellende, Team Osschot

Randanimatie, hapje, drankje en muziek zijn steevast de ingredi├źnten van de dag vergezeld van een flinke portie zonneschijn.

Wijlen bestuurslid Raymond Van den Broeck was bij de rood-blauwen van Betekom meer dan vier decennia betrokken. Hij overleed eind november 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *