logo Casalina

VC Houtem-Oplinter kruipt uit dal met 1-4-uitzege

VC Houtem-Oplinter kruipt uit dal met 1-4-uitzege
Knops centraal na de gewonnen match op Meerbeek Beeld Caroline Noé

Na een minder periode raapte VC Houtem-Oplinter de drie punten en een 1-4-eindscore mee op het veld van Standaard Meerbeek. Nochtans hadden de blauwen, die voor de gelegenheid in het groen speelden, veel balbezit, de laatste pass ontbrak. Het stond bij de rust al 0-2 voor de paarshemden, hierbij een pareltje van een doelpunt van Winnen die ongeveer vanaf de middenlijn de thuisdoelman verraste. uiteindelijk werd het nog 1-4.

Bij de winnaars scoorde Jordi Knops scoorde voor en tegen zijn team. Hij speelt al negen jaar in een eerste ploeg en alle 9 bij de paarshemden.

“Dat is de eerste keer dat dit me overkwam. Ik maakte ooit al wel eens een eigen doelpunt, maar daarna kwam er geen doelpunt in ons voordeel. We kwamen mooi 0-1 voor na een ver afstandsschot van Winnen. Hij speelde voordien op hoger niveau en zag de doelman ver uit doel staan. Zijn kwaliteiten met een tikkeltje geluk brachten die opener op het scorebord. Daarna scoor ik de 0-2 bij een corner. Na een vrije trap en een daaropvolgend duel krijg ik bij het teruglopen de bal tegen het hoofd en zo valt die owngoal. Dan stond het 1-2, gelukkig pakte onze doelman Van Cutsem hun strafschop op het stond gelijk”, beseft de twintiger die in Sint-Margriete-Houtem. “Op welke manier we hier wonnen, dat was van ondergeschikt belang. We hadden de midweekmatch tegen Rotselaar in het achterhoofd waarin ik ons de betere vond. We kregen daar geen loon naar werken en die verloren we nipt. We moesten ons goed herpakken op Meerbeek en dat lukte gelukkig ook. Dit zijn 3 belangrijke punten na een mindere periode”, wist matchwinnaar Knops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *