logo Casalina

VC Bekkevoort ontvangt KVK Tienen B en wilt knallen voor zijn fans en genodigden

VC Bekkevoort ontvangt KVK Tienen B en wilt knallen voor zijn fans en genodigden
Het merendeel van de Bekkevoortse aanwinsten samen met trainer Stefan

In derde provinciale D ontvangt VC Bekkevoort naaste buur KVK Tienen B voor een ouderwetse derby. Bij het thuisteam maakten ze er een feestelijk gegeven van door al hun sponsors en burgervader Vandenberg uit te nodigen. Als kers op de taart zou een thuiszege welgekomen zijn voor de blauw-roden. Hierin komt trainer Stefan Van Attenhoven tussen.

KVK Tienen B begon de competitie met een acht op achttien als zevende, VCB deed dat met een zes op achttien op de voorlopig negende stek

“We zijn onderbeloond met die zes punten, we kenden wat pech en spitsen die hun scorend vermogen nog niet zagen renderen. We hadden ook wat spelers die ermee stopten. Twee jongeren zetten alles op hun studies, iemand stopt er even mee omwille van persoonlijke problemen en we kennen nu ook onze portie zwaardere geblesseerden. Op die manier moeten we onze ambities rond de top vijf bijstellen naar de middenmoot. We zijn ondanks de afwezigen sterk genoeg en zeker om KVK Tienen B zondag te kloppen. We hopen ergens op een soortgelijk scenario als vorig jaar, toen waren we in de tweede seizoenshelft veertien duels ongeslagen. We gaan voor de driepunter voor eigen volk en willen goed voor de dag komen voor onze sponsors en politici. Buiten het derbygegeven en onze genodigden is dit een belangrijke match omdat bij winst, we weer aansluiten bij de middenmoot. In geval van een ander scenario moeten we achterom kijken en voelen we extra druk”, wist T1 Van Attenhoven.

VC Bekkevoort B speelt zaterdagavond thuis vanaf 19.30 uur eveneens een belangrijke match tegen buur SK Deurne. Beiden staan voorlopig puntenloos laatste.

VC Bekkevoort telt twee seniorenploegen en 140 jeugdspelers en moet soms uitwijken naar bijvoorbeeld Scherpenheuvel. Ze hopen ergens dat er in de toekomst kan geïnvesteerd worden naar alternatieven.

Ter ere van dit treffen in eigen streek zijn lokale handelaars (sponsors)uitgenodigd zijn voor een waar Breughelbuffet en een drankje. Bekkevoortse burgemeester Hans Vandenberg (CD&V) de aftrap en matchbal komt zondagnamiddag op klokslag 15 uur de aftrap geven.

Bij VC Bekkevoort ontvangen ze zondag mooi volk op een Breugheldiner
Bij VC Bekkevoort ontvangen ze zondag mooi volk op een Breugheldiner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *