U17 KV Tremelo toont efficiëntie tegen SC Keerbergen

De U17 van KV Tremelo (r) ontvangen SC Keerbergen

SC Keerbergen begon goed aan de partij maar stond bij de rust al al 3-1 in het krijt op het veld van KV Tremelo. In de tweede helft wilden de bezoekers wel, maar ontbrak het hen vooraan aan diepgang terwijl Tremelo stelselmatig de score opdreef. Van Muysen deponeerde er drie in doel voor Tremelo.

Bezoeker Fonderie tekende voor het eerste gevaar door Aiko Pauwels links weg te sturen, zijn voorzet bereikte Browaeys net niet. Aan de overzijde kon Daan Pauwels profiteren van slecht uitverdedigen, hij trof raak, 1-0. Fonderie blijft voor SC goed hoog storen en zoekt steeds Pauwels of Brusselmans op voor zijn aanvallende acties. Bij een te korte Tremelose terugspeelbal kon Gerlof bijna profiteren, thuisgoalie Poelmans zat er nog goed tussen. Daarna kwamen er op amper enkele minuten enkele goals bij via Beutels en Van Muysen. Na enkele aanvallen zocht bezoeker Fonderie de linkerflank op om met een snelle en afgemeten pass Bonte te bereiken die niet twijfelde, 3-1. Daarna zette SK druk, Fonderie overhaastte zichzelf en lobde naast. Van Eetvelde wrong nog een kans de nek om voor Tremelo.

In de tweede helft scoorde Van Muysen nog twee keer, vooral zijn derde goal van de avond mocht er zijn. Vooral zijn derde mocht er zijn. Het begon centraal voor het strafschopgebied waar Beutels een actie op touw zette en rechts afgaf naar De Pla. Hij speelt naar de tweede paal naar Van Muysen die zich wegdraait van zijn tegenstander en in de verste hoek fraai scoort, 5-1. Achteraan beginnen de Tremelose zwarthemden risico’s te nemen, Bonte en Puttenaers konden dat niet concretiseren in een doelpunt. Bezoeker Pauwels probeerde doelman Poelmans overhoeks te verrassen, maar hij had de bal nog net. Scheys en Pauwels lieten de score hoger oplopen, vooraan bij Keerbergen werd er gesakkerd dat de aanvoer via de lucht in plaats van over het gras verliep.

Doelpunten: 4′ Pauwels (1-0), 22′ Beutels (2-0), 23′ Van Muysen (3-0), 35′ Bonte (3-1), 52′ en 58′ Van Muysen (4-1 en 5-1), 62′ Scheys (6-1), 79′ Pauwels (6-1)