U15 Daring Club Wezembeek-Oppem beginnen sterk, Euro 90 Kraainem B draait situatie om

De U15 van Euro 90 Kraainem B (links) kenden een moeilijk begin tegen Daring Club Wezembeek-Oppem

De U15 van Daring Wezembeek-Oppem begonnen op een zonovergoten Sportpleinstraat sterk tegen leider in de gewestelijke reeks Euro 90 Kraainem B. In de tweede helft liepen de bezoekers vlot uit naar 3-8.

Bij Daring was hun gebruikelijke doelman afwezig, de lange Van De Lagemaat van de U13 kreeg het vertrouwen om in doel plaats te nemen. In de eerste 5 minuten scoorde flankaanvaller Bekhan via 2 flitsende acties over rechts de 1-0 en 2-0, Daring leek gelanceerd. Kraainem B reageerde snel met de 2-1 binnen de minuut na de 2-0 via Vieira Joaquim Dos Santos, 2-1. Het thuisteam begint te veel risico’s achteraan te nemen, de meer ervaren tegenstander had dat doorzien en profiteerde. Mahop scoorde in de verste hoek de 2-2.

In de tweede helft gingen de kopjes wat hangen bij de blauwhemden en vergrootte de leider de score tot 3-8.