logo Casalina

U 17 van Sportief Rotselaar en KVC Kessel-Lo 2000 houden elkaar in evenwicht

U 17 van Sportief Rotselaar en KVC Kessel-Lo 2000 houden elkaar in evenwicht
De U17 van Sportief Rotselaar (l) en KVC Kessel-Lo 2000

De bezoekers van KVC Kessel-Lo 2000 zetten bij momenten heel fraaie combinaties op de mat en bogen een 1-0-achterstand om in een 1-2. Sportief Rotselaar zette daar tegenover flink wat werklust en doorzettingsvermogen, dat leverde hen finaal een 2-2 op nadat Ons een strafschop binnen trapte net iets voor het uur. Voor de match stond Rotselaar tweede in hun poule in de provinciale reeks, Kessel-Lo volgde als derde op amper twee punten.

Rotselaar bracht de wedstrijd de eerste kans, een vluchtschot van Ons werd door KVC-doelman Huens uit doel geweerd. Aan de overzijde was Diallo door op links, hij zette subtiel voor op spitsbroeder Kone maar die besloot op doelman Bollen. Daarna kabbelde het spel goed op en neer. Tuyls scoorde de opener door een afvallende bal ter hoogte van de eerste paal binnen te werken. Niet lang daarna speelde Kessel-Lo een actie over de linkerflank uit, Van De Wal dweilde die af en bediende Huybreghs aan de tweede paal die de terechte gelijkmaker realiseerde. Amper enkele minuten later kwamen de bezoekers voor. Van De Poel kreeg iets voor het strafschopgebied een bal uit de kluts en nam deze op de slof en werkte mooi af, 1-2. Het spelbeeld werd iets harder, maar gemene overtredingen vielen er niet te noteren. Aan Rotselaarzijde krulde Wnuk de bal via vrije trap op de lat, bij Kessel-Lo miste Van De Wal net de linkerbovenhoek van doel. We gingen rusten bij 1-2.

Diallo (l) en Kone zetten een aanval op voor Kessel-Lo
Diallo (l) en Kone zetten een aanval op voor Kessel-Lo

De tweede helft begon met flitsend spel van KVC, Rotselaar was niet onder de indruk en behield zijn organisatie. Bij de bezoekers werden vooraan vooral de sterke Kone en Diallo gezocht, ook nummer vier Van De Velde leefde zich bij momenten offensief uit.

Ons scoort de 2-2 op strafschop
Ons scoort de 2-2 op strafschop

Thuisspeler Luyten werd iets voor het uur onderuit gehaald in het strafschopgebied, penalty oordeelde de ref. Ons zette zich achter de bal en scoorde in de rechterhoek, keeper Huens koos de goede hoek maar kon er net niet aan, 2-2. Daarna begonnen de Leuvenaars de drukken, hun beste kans kwam er nog bij vrije trap van Van Hecke. Zijn inzet belandde bij Van De Velde die net links naast doel werkte. Bezoeker Diallo kreeg nog de kans op de 2-3 toen hij alleen voor doelman Bollen kwam, deze redde nog met de benen. Het bleef zo 2-2 in deze mooie pot jeugdvoetbal.

Bezoeker Van De Velde mist nog een mooie kans in het slot
Bezoeker Van De Velde mist nog een mooie kans in het slot

Doelpunten: 10’ Tuyls (1-0), 17’ Huybreghs (1-1), 20’ Van De Poel (1-2), 58’ Ons (strafschop 2-2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *