logo Casalina

Tweede Korbeek Sport gaat vol voor titel tegen leider HO Testelt

Tweede Korbeek Sport gaat vol voor titel tegen leider HO Testelt
Bij Korbeek Sport willen ze HO Testelt een warme ontvangst geven

In vierde provinciale b staat zaterdagavond een kraker bovenaan op schema. Tweede Korbeek Sport ontvangt leider HO Testelt, slechts twee punten scheiden de blauw-roden van de bezoekende groen-witten. De winnaar van deze topper doet een goede zaak, maar daarna komen er voor beiden nog twee speeldagen aan. Bij een gelijkspel kan derde VC Bertem-Leefdaal B een goede zaak doen, daar zij op drie éénheden volgen.

Ervaren krijger en trainer Gilbert Winant hoopt dat het collectief van zijn team het haalt van de Hagelanders.

“Enkel de leidersplaats telt. We begonnen minder aan het seizoen, maar zijn nu bezig aan een fantastische reeks. We wisten dat als we alles wonnen na de winterstop, we kampioen konden worden. Daar zitten we nog drie wedstrijden vanaf. We vormen een goed collectief, de spelers hangen goed aan elkaar. In onze kern van twintig kunnen we afwezigen goed opvangen. We moeten in de match fris in het hoofd blijven en er vol voor gaan. Na de uitmatch bij ons, moet Testelt ook nog naar Bertem-Leefdaal B, zij hebben nog een lastig programma. Het kan allemaal op details beslist worden. De sfeer en mentaliteit zit momenteel goed bij ons. Dat is de reden waarom ik het allemaal nog blijf doen”, onderstreept Winant.

Korbeek Sport had overigens een lange winterstop en kon pas op 12 februari met de tweede competitieronde aanvangen. Vanaf begin oktober pakten ze uit met een enorm sterke 54 op 54, achttien zeges op rij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *