logo Casalina

Trainer Mario Cassimon komt weer boven water bij … KV Tervuren-Duisburg

Trainer Mario Cassimon komt weer boven water bij … KV Tervuren-Duisburg
Mario Cassimon enkele jaren terug in dienst van KHO BIerbeek

Na een nul op vijftien was de samenwerking tussen eersteprovincialer KV Tervuren-Duisburg en T1 Laurent Dricot ten einde gekomen. Bart Vandenplas en Dimitri Delmotte zaten in de verloren thuismatch tegen leider Kampenhout op de bank. Onlangs kwam dan toch het verlossende bericht dat er een ervaren trainer was gevonden, in de figuur van Mario Cassimon, om de blauw-witten te leiden.

“Ik ben er voorbije dinsdagavond aan begonnen. Het leek me een toffe uitdaging bij een mooie club. Ik ken al een groot deel van de spelers van hun kern. Hun manier voetballen zei me voorheen altijd wel iets, ik wist dat indien ze me gingen bellen ik niet lang moest nadenken. Ook hun vroegere stadion op de Berg van Termunt, dat was enorm mooi, de nieuwe locatie heeft ook zijn pluspunten”, opende Cassimon. “Ik zag Tervuren-Duisburg al tijdens de voorbereiding in actie komen, dat was toen zonder ambitie om ergens te beginnen maar ter afleiding. Ik bekeek ze tegen Rotselaar in een match om de Beker van Vlaams-Brabant en dat beviel me. Toen de competitie aanvatte, verbaasde het me dat er verliespartij na verliespartij volgde.”

Vorige week contacteerde KV Tervuren-Duisburg Cassimon.

“Ik trainde ondertussen de U16 elite van Union, maar had terug zin in volwassenvoetbal. We gingen aan tafel zitten, ze hadden nog enkele andere kandidaten. Enkele dagen terug kreeg ik de melding dat ze in mij de geschikte kandidaat zagen om de club verder te helpen. Ik sta klaar en kan tevreden beginnen, hopelijk volgen de resultaten. In plaats van top drie in het verleden, zal het nu een gevecht om het behoud worden. Het is eens iets anders die nul op achttien. Ik ben benieuwd, maar kijk uit naar het avontuur in een reeks die ik goed ken. We ontvangen thuis SC Aarschot, die eveneens onderaan staan, we moeten er onmiddellijk staan!”

KV Tervuren-Duisburg tijdens hun voorbereiding
KV Tervuren-Duisburg tijdens hun voorbereiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *