logo Casalina

Topper tussen Sporting Kampenhout en Bertem-Leefdaal brengt ongetwijfeld spektakel!

Topper tussen Sporting Kampenhout en Bertem-Leefdaal brengt ongetwijfeld spektakel!
Brusk Er in het blauw kan splijtende acties opzetten

Leider in eerste provinciale Sporting Kampenhout ontvangt zondagnamiddag derde VC Bertem-Leefdaal. Kampenhout wil verder op de ingeslagen weg en de hand uitsteken naar een 21 op 21. De bezoekers oogstten tot nu toe een verdienstelijke dertien op achttien en bekijken het duel realistisch, met andere woorden niet moet maar alles mag.

Flitsende middenvelder Brusk Er heeft een verleden bij Bertem-Leefdaal maar wil de schaapjes op het droge halen voor Kampenhout.

“Het wordt owieso geen makkelijke match, Bertem is een goede ploeg met veel kwaliteiten, maar wij hebben die ook. Thuis kunnen wij altijd wat extra. We willen ons voetbal brengen met dezelfde mentaliteit als de voorbije weken. De motivatie om die 21/21 te halen is groot, iedereen wilt die reeks zo lang mogelijk aanhouden. We gaan er zondag alles aan doen om te winnen. In onze reeks zijn er trouwens veel goede ploegen. Ik denk dat blessures en afwezigheden Bertem-Leefdaal mogelijk tot nu toe punten hebben gekost, desondanks hebben zij nog steeds een prima geheel.”

Bij de hemelsblauwen speelt doelman Jitse Seynaeve zijn eerste seizoen, hij kwam over van Rapide Wezemaal.

“Het is voor ons een leuke affiche, maar geen sleutelmatch”, opent de prille dertiger. “Het is fijn om een topper te spelen, maar alles wat we pakken is bonus. De groepssfeer is heel goed en dat is onze sterkte. We zijn moeilijk te bespelen en laten de tegenstander slecht voetballen, dat is ook een kwaliteit. Hopelijk brengen we dezelfde mentaliteit aan de dag zoals het geval was tijdens de voorbije matchen. We hopen om er alleszins een solide prestatie neer te zetten”, blikte de doelwachter vooruit.

Jitse Seynaeve is aan zijn eerste seizoen Bertem-Leefdaal toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *