Q8 tempo oil banner

 

Topper tussen KV Tremelo en Standaard Meerbeek uitgesteld door corona

Topper tussen KV Tremelo en Standaard Meerbeek uitgesteld door corona
Op KV Tremelo viel er vanaf 20 uur weinig voetbal te zien

Geen voetbal in derde provinciale B aan de Tremelose Basdongenstraat voorbije zaterdagavond. Op het schema stond vanaf 20.30 uur de topper tussen vijfde KV Tremelo en leider Standaard Meerbeek. Door een coronabesmetting bij de thuisploeg en enkele quarantaines kon de match niet plaats vinden.

Bij KV Tremelo legde een speler een positieve coronatest af, daarenboven moesten er nog zes andere medespelers een test afleggen. Kortom zeven spelers in quarantaine. Tremelotrainer Kris Iwens zou, moest het duel hebben plaats gevonden, acht spelers uit zijn A-team ter beschikking hebben. Hij zou dan nog vier spelers van de B-ploeg overgeheveld hebben.

De toeschouwers bleven niet volledig voetballoos, daar kort voordien Tremelo B derbyrivaal Baal B partij gaf. Dat kan u hier nog eens ietwat uitgebreider nalezen.

De partij KV Tremelo – Standaard Meerbeek werd uitgesteld naar woensdagavond 20 oktober, de tweede poging van dit duel begint om 20.30 uur in het Van Weyenberghstadion. Meerbeek was voor aanvang van de speeldag leider in zijn reeks, het voorbije weekend zag het Rapide Wezemaal en FC Tildonk op en over zich gaan.

Geef een reactie