Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

Timo Verbinnen vervoegt de plezante compagnie van KCVV Elewijt

Timo Verbinnen vervoegt de plezante compagnie van KCVV Elewijt
Timo Verbinnen in actie met Elewijt tegen SK Laar in de Beker van Zemst Credits Hans Junius

Polyvalente middenvelder Timo Verbinnen (26) uit Leuven kwam op het laatste moment de groen-witten van KCVV Elewijt uit tweede provinciale versterken. Na twee seizoenen bij eersteprovincialer KVC Houtem-Oplinter, waarmee hij naar tweede provinciale promoveerde. De twintiger die afkomstig is uit Tremelo beseft dat de plaatsjes duur zijn, maar laat het niet aan zijn hart komen en geeft zich volledig op zowel de trainingen als tijdens de wedstrijden.

Verbinnen leek van plan om een ploeg in het Leuvense te zoeken, maar…

“Dat was oorspronkelijk het plan, maar ik werd ik Vilvoorde en woon in Leuven. Ik had verschillende opties om heen te gaan, maar Elewijt is een goede verbinding naar mijn werk in Vilvoorde. Vaak werk ik er tot 18 uur of later en de afstand is niet zo groot. Hopelijk kan ik een plaatsje in de basiself afdwingen, maar ik besef dat de concurrentie niet van de minsten is. Tot nu toe verliep de voorbereiding goed, ook de matchen verliepen voor het merendeel prima. Hopelijk blijft iedereen minstens tot en met de competitiestart fit.”

Aan voorspellingen voor deze sterke reeks in tweede provinciale waagt Verbinnen zich niet.

“Veel teams hebben zich enorm versterkt, de reeks is tegenover de voorbije jaren enorm veel sterker geworden. Het zal afwachten worden hoe ze voor de dag komen en of ze hun verwachtingen kunnen realiseren. Averbode-Okselaar zal volgens mij één van de favorieten zijn. Voor ons is meedoen voor een titel in tweede provinciale altijd interessant, maar we onderschatten de concurrentie niet. Veel spelers uit eerste provinciale of uit de amateurreeksen kwamen tweede provinciale A versterken, we moeten bekijken hoe die nieuwe namen zich aanpassen. Hopelijk kan ik één van hen zijn die het goed doet, tot nu toe verloopt het naar wens, hopelijk gaat dat nog zo even verder.”

Geef een reactie