logo Casalina

Tielt-Winge 3000 kent zijn ploeg voor volgend jaar en frist zijn thuisbasis op!

Tielt-Winge 3000 kent zijn ploeg voor volgend jaar en frist zijn thuisbasis op!
De dug-outs van TW3000 die aan de overzijde nieuwe exemplaren zullen zien verschijnen

Tweedeprovincialer Tielt-Winge 3000 verwelkomde vijf nieuwe namen in de ploeg en moest van twee spelers afscheid nemen. Binnenkort zullen ze hun accommodaties opfrissen en nieuwe dug-outs zetten, recht tegenover de oudere exemplaren. Trainer Nico Adriaens licht de ambities van de rood-groenen toe naar volgend seizoen toe.

De sportieve staff is een kleine zes maanden voor de voorbereiding al zo goed als klaar met de transfers. Rob Mertens keert terug naar HO Testelt en Arne Coosemans beproeft zijn geluk bij derdeprovincialer FC Binkom. De rest heeft bijgetekend voor volgend seizoen. Adriaens bespreekt zijn aanwinsten.

“Wat de voorbije coronaperiode duidelijk maakte, is dat de seizoensstart belangrijk zal worden. We startten het voorbije jaar met een nul op zes, daarna volgde gelukkig een zeven op negen. Onze ambitie is om te proberen om een stabiele tweedeprovincialer te worden. Wij mikken zeker niet op top vijf, in tegenstelling tot teams zoals Averbode en Holsbeek die sterk aankochten”, opent de trainer. “De vijf aanwinsten zijn jongens die met motivatie naar ons komen. Sander Van Daele komt van Racing Butsel en had wel zin om naar ons te komen. Joe Mambou verlaat Veltem, dat is een jongen uit Nieuwrode, die dichterbij huis wou komen spelen. Hij wou het eens in tweede provinciale komen proberen. Simon Smeets komt van Langdorp over en was benieuwd om een reeks hoger uit te komen. Jarni Vanhee is van de Greunsjotters Vossem afkomstig. Hij had een zwaar kruisbandletsel opgelopen en de coronacrisis heeft een stokje voor zijn comeback gestoken. Uzo Agbakwuru van Boutersem United tenslotte, heeft ambitie en wilt zich tonen, we vertonen veel vertrouwen in zijn kwaliteiten.”

Voorts worden er nieuwe dug-outs geïnstalleerd aan de kantine en recht tegenover de huidige zitjes voor de staff en reservespelers. “Wanneer de coronamaatregelen versoepelt worden zijn we van plan om met de volledige ploeg onder meer de kantine, de kleedkamers en de toiletten onder handen te nemen. Zo zullen ze automatisch meer respect vertonen voor onze accommodaties en automatisch ook voor onze vrijwilligers die van onschatbare waarde zijn”, klonk het bij Tielt-Winge 3000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *