logo Casalina

Supportersclub SC Baalcelona schenkt Tremelose voetbaljeugd materiaal

Supportersclub SC Baalcelona schenkt Tremelose voetbaljeugd materiaal
De U6 van BT United samen met Steven De Haes (r) en Dieter Van Dorpe

De supportersclub van tweedeprovincialer KFC Baal, SC Baalcelona, had 800 euro bij elkaar gespaard om de Tremelose voetbaljeugd cadeau te doen.

“We hadden vorige zomer pizza’s gebakken bij meneer pastoor in Tremelo. We puurden meer centjes uit deze extra activiteit dan verwacht. We besloten dan om dit aan onze voetbaljeugd cadeau te doen om er materiaal mee aan te schaffen”, verklaarden voorzitter van SC Baalcelona, Steven De Haes en zijn medelid Dieter Van Dorpe.

Met die som kocht BT United, het jeugdsamenwerkingsverband tussen KV Tremelo en KFC Baal, wat trainingsmateriaal mee. Het materiaal omvatte onder meer twee voetbaldoelen, kegels en potjes. “Met de samenwerking tussen beide teams was dit nieuwe materiaal geen overbodige luxe. We hebben nu veel meer spelers in dit B.T. United, vooral bij de U6 en de U9 was dat het geval”, wist een blije jeugdverantwoordelijke bij BT United, Mathias Vertommen.

Vanaf vrijdag 15 januari is er trouwens opnieuw een “pizzagebeuren” gepland. Die vrijdag, zaterdag en zondag kan je via Pizza Pary at Home je lekkere pizza gaan afhalen aan de Betekomsestraat 42 in Baal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *